2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 13 پست

دوستان من اذر ماه ۵ روز زودتر از موعد پریودشدم و ۲۱ سیکل ترشح تخمک گذاری داشتم و اقدامم هم داشتیم و ۵ روز بعد از تخمک گذاری نوک سینه هام حساس شدن و یبوست هم دارم گاهی تخمدانم تیر میکشه دیروز که موعدم بود پری نشدم و بی بی چک گذاشتم بعد دو ساعت هاله انداخته بود بنظرتون باردارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکبار دیگه صبح بیبی چک بزار 

قطعی نمیشه گفت

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عکس 

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
فقط میترسم که نباشه حالم بدتر خراب تر شه 

میفهممت...منم هردفعه با امید و ارزو میرفتم ازمایش میدادم منفی میشد نابود میشدم...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
عزیزم صبح با اولین ادار بود خیلی گیج شدم اصلا حالم خوب نیست خیلی دوست دارم باشه بعد ۱۶ سال

عزیزم حق داری بعد از شونزده سال خیلی چشم انتظاری سخته انشاللع ک مثبت باشه برات صلوات میفرستادم بیای جواب مثبتشو بدی

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد