2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره منم بافیلتر بینی مو کوچیک کردم دیدم چقد بهم میاد وچقد تغییر کردم🥴 ولی از یطرفم میترسم هز جر ...

وای من میترسم عمل کنم بمیرم انقد استرس دارم میگن بعضی مردن اما خیلیا میگن دکتر خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد 

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

وای من میترسم عمل کنم بمیرم انقد استرس دارم میگن بعضی مردن اما خیلیا میگن دکتر خوب باشه هیچ مشکلی پی ...

منم میترسم نفسم قطع بشه یا برم کما چندمورد توشهرمون داشتیم☹

تصوراینکه نصف بینی مو  بردارن هم سخته😐💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

اسی دماغم از روبرو شبیه تو نیست ولی تو واقعا عمل کن مطمئن باش خیلی تغییر میکنی👌🏽

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

منم میترسم نفسم قطع بشه یا برم کما چندمورد توشهرمون داشتیم☹ تصوراینکه نصف بینی مو  بردارن هم س ...

من میترسم از بیهوشی و نقاهتش ولی یکم شجاع شدم

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
من میترسم از بیهوشی و نقاهتش ولی یکم شجاع شدم

من تجربه جراحی دارم  ولی بینی واقعا یه موضوع حیاتیه😬😂

منم میترسم نفسم قطع بشه یا برم کما چندمورد توشهرمون داشتیم☹ تصوراینکه نصف بینی مو  بردارن هم س ...

اما من تو اطرافم اصلا ندیدم مشکلی پیش بیاد! میگن اگه به آمپول پینی‌سیلین حساسیت داشته باشی به هوش اومدنت سخته یا ممکنه به هوش نیای و حساسیت نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد! مشکل من اینه چجوری با یه شیلنگ نفس میکشم 

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️