2777
2789
عنوان

شیر خشک ببلاک AR

| مشاهده متن کامل بحث + 3544 بازدید | 27 پست
هرکی یجور نشون میده یکی میزنه به گوارش یکی پوست یکی تنفس اولش دور مقعد پسر من قرمز شد با هیچی هم خوب ...

الان پسر من با این شیرخشک اشتهاش بیشتر شده ینی قبلن ۲پیمانه شیر می‌خورد الان شده ۳یا ۴پیمانه دفعات زیادش بخاطر این نیست؟قبلن روزی یبار الان شده ۴تا ۵بار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان پسر من با این شیرخشک اشتهاش بیشتر شده ینی قبلن ۲پیمانه شیر می‌خورد الان شده ۳یا ۴پیمانه دفعات ز ...

راستی الان قد و وزنش چطوره پسر من بخاطر حساسیتش خیییلی ریزه 

خدای منم بزرگه...
دفعات مهم نیس فقط ببین تو چقدر وزن میده بهش

فردا قراره ببرمش برا واکسن

البته پسر من نارس بود وزن تولدش ۱۸۵۰بود با شیر خشک پی دی اف تا ۴ماهگی شد ۶کیلو اونو قطع کردم وزنش دیگه ثابت موند چون آپتامیل ۱میخورد بعد از یمدت هیچ اشتهایی نداشت برا ۶ماهگی بردمش گفت ۶کیلو ۵۰۰و کمه ولی من میگم نوزاد نارس کم وزنیش طبیعیه

فردا قراره ببرمش برا واکسن البته پسر من نارس بود وزن تولدش ۱۸۵۰بود با شیر خشک پی دی اف تا ۴ماهگی شد ...

خوبه باز خداروشکر ..پسر من۲۹۰۰ بود ولی الان ۶ کیلوعه چندماه استپ کرد یبار هم عفونت ادرار گرفت کم کرد یه هفته قبل واکسن هم سرماخورد کلی کم کرد شد ۶ تو بهداشت میگفتن مگه نارس بوده😬🥴 

خدای منم بزرگه...
خوبه باز خداروشکر ..پسر من۲۹۰۰ بود ولی الان ۶ کیلوعه چندماه استپ کرد یبار هم عفونت ادرار گرفت کم کرد ...

من از وقتی غذای کمکیشو شروع کردم خداروشکر تعداد دفعات مدفوعش بهتر شده روزی سه وعده غذا میدم،پسر من تو ۲ماهگی کرونا گرفت😂 اصن ی شرایطی گذروندم وحشتناک

چنده قدش..  بچه جاری من ماشالله  ۴ ماه نشده هنوز ۷۰ سانته  ۷ونیم هم وزنشه

پسر من دو قلو بودن ی قلش نموند،۶ماه و نیم بردمش گفت ۶۹،ماشالا بچه جاریت همه چیش عالیه،پسر من خب نارس بود 

پسر من دو قلو بودن ی قلش نموند،۶ماه و نیم بردمش گفت ۶۹،ماشالا بچه جاریت همه چیش عالیه،پسر من خب نارس ...

الهی عزیزززم انشالله خدا اینو برات حفظ کنه ..ماشالله پسر توام خوبه نارس بوده بچه جاری من تولدش درشت بود اخه ..استخونشون سالم باشه.. بزرگ میشن بلخره 

خدای منم بزرگه...