2777
2789
عنوان

لطفاً بیاید کمک .

126 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها ی سوال دارم ازتون .من تقریبا سه ماه پیش قرص اورژانسی خوردم بعد از اون قاعدگیم ریخت بهم.مثلا ماه قبل یکی دو هفته بعد از پریودی پریود خفیف داشتم و خون تو ادرارم دیدم.این ماهم دوهفته پیش پریود شدم الان دوباره خونریزی خیلی کم داشتم.بنظرتون عوارض قرص؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هر موقه قرص اورژانسی خوردم نظم پریودم ریخت بهم  منتها خون تو ادرارو نمیدونم اون به نظرم عل ...

والا خون تو ادرار آزمایش دادم چندبار دو سه بار گفتن سنگ کلیه داری یه بارم گفتن یون زیادی داری.ولی سونو که رفتم گفت کلیه هات سالمه

می‌خوام برم دکتر زنان ولی به راحتی نوبت نمی‌دن مثلا دو سه ماه طول می‌کشه.خیلی میترسم

دیگخ قرص اورژانسی همینه . تا چند ماه تمام بدن و پریود آدمو بهم میزنه . سخت نگیر خودش خوب میشه میوفته رو روال . حالا خیلی نگرانی . یه دکتر یا مامای معمولی برو . چیز حادی نیست که حتما پیش متخصص هایی بری که خیلی شلوغن

دیگخ قرص اورژانسی همینه . تا چند ماه تمام بدن و پریود آدمو بهم میزنه . سخت نگیر خودش خوب میشه میوفته ...

مرسی از راهنماییت حتما همین کارو میکنم . آخه قسمت گودی کمرم خیلی درد می‌کنه .اینم شده قوز بالا قوز

والا خون تو ادرار آزمایش دادم چندبار دو سه بار گفتن سنگ کلیه داری یه بارم گفتن یون زیادی داری.ولی سو ...

خون تو ادرار ربط به قرص اورژانسی نداره . شاید سنگ داشتی دفع کردی . بدنت . لوله ی حالب آسیب دیده افتادی به خونریزی . نمیدونم . ولی هر چی هست مشکل قرص اورژانسی نیست خون تو ادرار

مرسی از راهنماییت حتما همین کارو میکنم . آخه قسمت گودی کمرم خیلی درد می‌کنه .اینم شده قوز بالا قوز

فدات . کمر دردم از همین خونریزی های بی موقعس . منم این ماه دو تا اورژانسی خوردم . کلا تو عذابم.  اورژانسی آدم رو افسرده عصبی هم میکنه لعنتی خیلی بده