2777
2789
عنوان

بچها بااین که خواستگارم بهم توهین کرد گفت دختره بی آبرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 58 پست
خونه ماشین  میگم اگه ازدواج میکردم خوشبخت میشدم شاید الان مدام بازنش عکس پروفایلش میزاره

خوشبخت بشه، قسمتش با شما نبوده چرا ول کن نیستی حسرت داره اخه ماشین و پول باشه احترام نباشه حسرت داره؟ تو رابطه ای که فقط حرف زدن بود  توهین کرد بهت حسرت خونه و ماشبن میخوری؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ماشین  میگم اگه ازدواج میکردم خوشبخت میشدم شاید الان مدام بازنش عکس پروفایلش میزاره

عکس پروفایل نشانه خوشبختی نیست 

کسی که فحش میده آدم بی شخصیت و روانی هست 

بی خیالش شو 

شماره ش رو هم پاک کن نبینی پروفایلش رو

اخه چقدر زود عاشق اون شد من ۳ ماه باهاش بودم بعد ۲۰ روزه عاشق این شد

هرطور بوده و شده به درک اون الان متاهله منتظر چی هستی اسی؟

اگه آرامش خودت برات مهمه فکرشو دور بریز دیگه چکش نکن بعد یه مدت فراموشش میکنی انشاالله یه آدم بهتر که ازته دل دوست داشته باشه بیاد تو زندگیت

خب اخلاقش شاید عوض میشد ....

ادما کلا یه ذات و شخصیت و اخلاق دارن حالا بسته به شرایطشون از لحاظ ظاهری تغییر میکنن یا رفتارهایی انجام میدن که بگن تغییر کردن ولی بازم همونن ذاتشون همونه

ازدواج کرده الان مدام بازنش عکس میزاره پروفایل حسرت میخورم چقدر راحت منو گذاشت کنار عاشق این شد

اصلا حسرت نخور گول ی عکس پروفایل رو میخوری؟تو از زندگی اون خبر نداری ک چطور میگذره میبینی از اینم جدا میشه کسی که نتونه با زن اولش دووم بیاره با دومی و سومی و چهارمی هم نمیتونه مطمن باش

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اخه الان فکنم خیلی خوب شده تو عکساش معلومه اخلاقش ۱۸۰ درجه عوض شده

از رو عکس چطوری میفهمی اخلاق یک نفر عوض شده ؟ طرف فوش داده بعدم ول کرده رفته تو هنوووز داری حسرت میخوری 

یک خاستگار بوده تمام شد رفته چرا هی پروفایلشو چک میکنی