2777
2789

سلام

بچه ها من یه موبوگرام رو گوشیم داشتم که خیلی مزخرف بود و تو هیچ کانال یا گروهی نمیتونستم عضو بشم میزد ظرفیت تکمیله

بعد اونو حذف کردم

یه موبوگرام دیگ نصب کردم

الان آبجیم بهم پیام داده این گروه چیه منو اد کردی؟؟

گفتم من نکردم

سریع رفتم نگاه کردم 

دیدم چند نفر از گروه های ناجور اومدن پی وی

و چند تا از مخاطبامم خود به خود تو گروه های چرت اد کرده

چرا اینجوری شده؟؟؟؟کسی میدونه؟؟؟چیکا کنم؟؟؟

عکسای خودمم رو پروفم هست 

برنداشته باشن عکسامو؟😣😣😣😣

گروه صیغه و از اینجور چیزا بود

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

گرامتل نصب کن

راحت میشی از عضو این گروه ها

بعد اول برو تو تنظیمات پروفایلت رو بزن برای این گروه ها مشخص نباشه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام ب نظر من نا امن شده

کدوم اپلیکیشن امن هست که این باشه.

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
گرامتل نصب کن راحت میشی از عضو این گروه ها بعد اول برو تو تنظیمات پروفایلت رو بزن برای این گروه ها ...

الان باید حذف کنم موبو رو؟؟؟

آبجیم میگه شاید هک کرده باشن گوشیتو

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
تلگرام ب نظر من نا امن شده

حذفش کنم؟؟؟

هک‌شده گوشیم بنظرت؟؟؟

الان باید حذف کنم موبو رو؟؟؟ آبجیم میگه شاید هک کرده باشن گوشیتو

اره حذف کن گرامتل نصب کن

نه هک نکردن من قبلا یه تلگرام دیگه نصب کرده بودم کلی گروه ها برام می اومد

وقتی گرامتل رو نصب کردم دیدم نصف گروه و کانال هایی عضوم کرده بودن که خبر نداشتم

کدوم اپلیکیشن امن هست که این باشه.

جدیدا باور کن، از فامیل ها انگار هک شده، بعد هکر ب همه مخاطبین ها پیام داده من ۷ ملیون پول لازم دارم، حتی شماره حسابش هم ب اسم هک شده بود، خلاصه ی ده دوازه تومنی بالا کشیده، بعدشم فامیل ها بهش زنگ زدن گفتن‌پول رسیده واست گفته چ پولی؟ و فهمیده ک هک شده، خلاصه دیگ هرچقدر گفتن ب پلیس و بانک گفتن باید صبر کنی، مجبور شده از جیب خودش پول مردم رو بده

اره حذف کن گرامتل نصب کن نه هک نکردن من قبلا یه تلگرام دیگه نصب کرده بودم کلی گروه ها برام می اومد ...

باش 

مرسی

جدیدا باور کن، از فامیل ها انگار هک شده، بعد هکر ب همه مخاطبین ها پیام داده من ۷ ملیون پول لازم دارم ...

اوه خدای من!