2777
2789
عنوان

کمکم کنید

59 بازدید | 3 پست

امروز صبح داشتم راه میرفتم یهو حس درد تو واژن داشتم و تکرر ادرار سوزش و اینا الانم خیلی حس بدی دارم همش نشستم

فشار به واژن میاد میرم دسشویی همش دو قطره...

تازه جواب آزمایش رو گرفتم عفونت نداشتم

هفته دیگه باید پریود شم

چکارکنم؟

سلام عزیزم تکررت به خاطر عادتته شاید قراره زود بشی منم دو روزه عادتم قرار بود شنبه هفته بعد بشم ولی دوشنبه شدم میدونی مامانم هفته پیش چهارشنبه پنجشنبه روضه داشت و روز اخر یه خانمی هست میاد کمک میکنه گفت پاشو چای بریز خوب یه نفره نمیشه میدونه دوست دارم بریزم ولی خوب چتو چای ریختنم استرسی میشم مامانم اومد دید اومدم اینور چهارشنبه هم ابجیم از صبح خونه مون بود ناهار شوهرشو برد مامانم فکر کرد میاد اینجا ولی فکر کنم زنگ زد گفت نمیام یا دیرتر میام مامانمم میخواست بره روضه گفتم بچه پیش من نمیمونه گفت میمونه بچه دید داره لباس میپوشه گفت میرم خونه مون به خاطر مامانم مونده بود بعد من بردمش و خیلی استرسی شدم البته بالا نرفتم فقط درو بستم و اومدم خونه مامانم رفت روضه و منم رفتم حیاط اونم چای بریزم که یه جونور ریز دیدم نمیتونم بکشم خودم اخر مامانم اومد کشت به خاطرهمون جونورم استرسی شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععععع چی بگم بخدا درد دارم

میدونی من دیشب قبل شام دیدم ظرف زیاده واسه شستن مامانم گفت برو صدا میره داداشم داشت بازی میکرد بعد شام من رفتم حیاط خونریزیم زیاده از لباس زیرم زده بود بیرون و خیلی طول کشید تا بیام خونه روده هامم ریخته بود به هم وقتی اومدم فکر کردم مامانم ظرفارو شسته ولی خودم شستم نمیخواستم واسه امروز بمونه پادردم داشتم دیروز