بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ویلایی با سه میلیارد اونوقت به مرکز خزیدم نزدیک باشه یه مقدار رویایی گفتی اگه داخل شهر باسه آپارتمان تازه مرکز شهر رشت بالای سه میلیارد هست گلسار منظریه
ویلایی که جای خودشو داره
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
بابای من وقتی ما بچه بودیم سوار ماشینمون کرد از تهران رفتیم شمال ک ویلا بخریم! بنگاه دار همش منطقه های رشتو بهمون نشون میداد ولی ما خرید نکردیم چون هم گرون بود هم ابو هواش مناسب نبود داشتیم برمیگشتیم رفتیم فومن! و همونجا ی ویلا گرفتیم تازه پراید اومده بود خونه رو گرفتیم پرایدو فروختیم ب صاحبخونه! نمیدونم الان چقدر شده قیمتش ولی هرچی از زیباییش بگم کم گفتم! حتما ب فومن و روستاهای اطرافش سر بزنید چون هم بکر وهم واقعا از رشت زیباتره!
بابای من وقتی ما بچه بودیم سوار ماشینمون کرد از تهران رفتیم شمال ک ویلا بخریم! بنگ ...
بله فومن بکرترین اسن اما رشت هم جاذبه های خودشو داره با مردمی با فرهنگبسیار بالا
حتما ۳ت منظورشون بیعانس و بقیش اقساط چون تو اینستا این مدلی خیلی دیدم مگر ...
اخه تو شهرستان ما جاهای دورافتاده آپارتمان دومیاردو هشتصد میلیون است آنوقت شهررشت مرکز استان تاره میگه به مرکز خرید نزدیک باشه سوای همه اینها ویلایی این دیگه سه میلیارد نمیشه که
بله فومن بکرترین اسن اما رشت هم جاذبه های خودشو داره با مردمی با فرهنگبسیار بالا
رشت خوب گرونتره! ولی من فضای سنتی اونجارو بیشتر دوس داشتم رشت ماشالله امقد پیشرفته شده دیگه با تهران اصلا فرقی نداره! ماشالله همه لباسا شیک تر از تهران همه خانمها باکلاس تر! من بنظرم انتخاب درستی کردیم با اینکه یک ساعت فاصله داره فومن تا رشت ولی بنظرم ادم باید از تکنولوژی فرار کنه و بره ی گوشه از زیبایی ها لذت ببره! رشت دیگه تهرانی برای خودش
رشت خوب گرونتره! ولی من فضای سنتی اونجارو بیشتر دوس داشتم رشت ماشالله امقد پیشرفته شده د ...
من عاشق رشت هستم انگار موج زندگی تازه گی هوای خوب همه چی رشت قشنگه مردمش هم خوبن
تو دیوار چند مورد خیابون مطهری دیدم تقریبا سه میلیارد و خورده ایی بودن ویلایی نقلی میخوام نه ...
تو کوچه هاش من نرفتم اما خیابان مطهری یکی پاساژهای خرید لوکس و ایده آل است
من عاشق رشت هستم انگار موج زندگی تازه گی هوای خوب همه چی رشت قشنگه مردمش هم خوبن
شمالی ها کلا خیلی خون گرمن! منم خیلی دوسشون دارم ما خودمون ترکیم ولی وقتی میریم اونجا انقد همسایه ها دورمونن و هوامونو دارن! یا از ویلا مراقبت میکنن چون بیشترشون تو شالی ما کار میکنن همه میشناسنم و بهم احترام میزارن خیلی ادمای با صفایی هستن؟ حتی اگه دستشون تنگ هم باشه بهترین شکل پذیرایی میکنن خیلی جاها و خیلی فرهنگا اینجوری نیستن