2777
2789
عنوان

یعنی اینا درد زایمان میتونه باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 40 پست
خب گلم ماه درده درسته اما هفته های اخره شاید علائم زایمان باشه

من تقریبا دوسه هفته اخر اینجوری بودم اخر دیگه سه روز کامل درد داشتم

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه اولته؟؟

برو زیر آب گرم قشنگ اون قسمت هایی ک میگی تیر میکشه رو ماساژ بده ببین اروم میگیره

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
ساعت بگیربین دردات چقدفاصله هست

درد منظمی ک نیست انقباص هم فقط همون دیشب بود ک گفتم،،فکر کن دو دیقه شل بود بعدش در حد چند ثانیه سفت میشد،،نزدیک به چهار پنج بار اینجوری بود بعدش دیگه من گرفتم خوابیدم نفهمیدم چیشد

درد منظمی ک نیست انقباص هم فقط همون دیشب بود ک گفتم،،فکر کن دو دیقه شل بود بعدش در حد چند ثانیه سفت ...

همینه دیگه منم شب قبلش درد داشتم با درد نمیدونم وی خوابم برد صبح خوب شدم ساعت ۱۱ اینا باز شروع شد شب ساعت یکو و نیم کوچولوم دنیا اومد😍

خب برو پیش یه ماما چک بشی یه نگاه میندازه متوجه میشه دهانه رحمت باز شده یا نه  انقباض داشتی ول ...

نه خب دردش که نیست میخاستم بدونم میتونه از علائماش باشه یا نه،چون دیدم خیلیا یکی دوروز قبلش اینجوری دردای خفیف دارن

عزیزم بچه اولته؟؟ برو زیر آب گرم قشنگ اون قسمت هایی ک میگی تیر میکشه رو ماساژ بده ببین اروم میگیره

اره عزیزم بچه اوله و کاملا بی تجربه متاسفانه مامانمم از خودم بی تجربه تر😀اره حالا میرم دوش میگیرم شیو هم میکنم برای اینکه اگه یهویی دردم گزفت اماده باشم

برا من یه هو دردم شروع میشد مثل درد پریودی یکم شدید بعد ۱۰دقیقه دردی نداشتم دوباره همون درد شروع میشد بعد۱۰دقیقه استراحت 

رفتم بیمارستان گفتن داری زایمان میکنی ۳ساعت طول کشید زایمانم

لایک نکن پدر بیامرز