سنش زیاده بچه ها ۳۸ ایناست بعد روز یکشنبه من به استاد گفتم من غیبت ندارم انگار این میدونست غیبت دارم سریع گفت تو غیبت مداری ؟ گفتم نه استاد هم گفت چرا غیبت داری بااین که همیشه سرکلاس حاضر بودم ( پس دیگ بهم دو نمره برای آخر امتحان تعلق نمیگرفت) بعد روز سه شنبه استادم برداشت گفت تقلب کردی منم گفتم استاد من تاحالا تقلب نکردم این خانمم با حالت انگار مسخره بگیری باور نکنه گفت دیگ زدم به سیم آخر گفتم چرا میخوایین منو خراب کنین خانم فلانی روز یکشنبه هم انگار کیدونستین که من غیبت دارم فلان خودمم ناراحت شدم بعدش ازش عذر خواهی کردم ولی خیلی زود از کوره رفتم مهلم نداد گفت باشه گذشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم عذر خواهی نیاز نبود همونلحظه فقط میکفتی مخاطبمناستاد نه شما ممنون میشم وقتی مخاطب کسی نیستید اظهار نظر نکنید😑
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دیگه نمیخواد عذرخواهی کنی. ولی آخه چقدر اون فضول بوده
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤