2777
2789
عنوان

گوش درد کودک هفت ماهه

1299 بازدید | 6 پست

هفت ماهو نیمه است.  گوش سمت راستش. درد میکنه.  چهارتا دندون دراورده.  فکر کنم بازم میخواد دربیاره چون آب دهنش زیاد میره و چشم و بینیشو هی میماله.  دیشب بچم تا صبح نخوابیدم از گوش درد چیکار کنم براش.  میترسم گوشش عفونت داشته باشه.   ولی اصلأ تب نداره.  امروز میبرمش دکتر.  ولی تا بعداز ظهر چیکار کنم بچم درد نکشه. 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا دکتر هرچی بهت گفت، به منم بگو  دخترمنم هم شش ماه است، دقیقا همین علایمو داره با این تفاوت ...

باشه عزیزم بعداز ظهر میبرمش.  بچم طفلی خیلی درد کشید دیشب.  جفتمون تا صبح نخوابیدیم نمیدونم این گوش درد چی بود دیگه.   

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
یه پارچه رو ملایم گرم کن بزار رو گوشش فعلا .. فک کنم اون دردشو کم کنه  من برای خودم گوش دردامو ...

عزیزم بردمش دکتر گفت گوشش مشکلی نداره. از دندون در اوردنشه ولی. ته گلوش یکم ملتهب بود که گفت از شروع علایم سرماخوردگی. بهش شربت سرماخوردگی و سفیکسیم 100 داد با قطره استامینوفن