2777
2789

دیشب ۵صب خوابیدم باقرص باز الان باطپش قلب بیدارشدم دارم سکته میکم پسرم فقط اسباب بازیاشو پشت هم یاکنارهم میچینه دق شدم ی روانپزشک دیگ وقت داده برای سال اینده اگ. خدای نکرده اتیسم بلشه من چیکارکنم

😳😳

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تاپیک از شما زیاد دادم

شما بچت رو داری اوتیسم میبینی واسه همین منتظر علائم دیگه هم باش.رک گفتم که به خودت بیای

تا وقتی نگاهت به بچت این موضوع باشه همینطور پیش میره

حالا کنار هم بچینه چی میشه؟انقدر علامت محور نباش.بچه رو رها کن بذار طبیعی رشد کنه

فقط برا همین ناراحتی  پسر منم کوچیک بود اسباب بازیاشو پشت سر هم میچیدوالا هیچ مشکلیم نداشت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

این مدل چیدن اسباب بازی و فقط بازی با یه اسباب بازی خاص یکی از علایم اتیسم هست ولی کلی علامت دیگه هم باید باشه، مثل حرف نزدن، آی کانتکت نداشتن، موقع هیجان حالت بال بال زدن و غیره.

از رو یه علامت که نمیشه گفت مشکل داره اونم من و شما که تخصصش رو نداریم.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اي لعنت به اوني كه

ما هزاران اختلال الان داريم

اين اتيسم رو بلد كرد

يك عده منفعت طلبن مراكزي باز كردن

روي هر بچه اي از راع ميرسه برچسب اتيسم ميزنن! و پول به جيب ميزنن..!

دوم لعنت به اين سيستم خراب ايران

كه خانه بهداشت جز چرت پرت گفتن و واكسن و تشويق بارداري

بچه هارو چكاپ تكامل و غربالگير حوفه اي نميكنن

كه سره از ناسره مشخص بشه.

جايي ببريد كه متخصص باشند

من خودم روانشناسم بچه رو بردم مراكز معروف

يك عده بي سواد نشست بوده.

مركز معتبر ببريد

💕

عزیزن من بقیه تاپیکاتو دیدم

داری روان خودتو نابود میکنی

مریض شدی ب خدا