2777
2789
عنوان

دیشب یچیزی دیدم( ترسناک)

731 بازدید | 20 پست

سلام بگم اونایی ک میترسن نخونن..

من هنوز تپش قلب دارم و حالم بده و سردرد شدیدی دارم

دخترم بدخواب بود دیشب ساعت چهار اینا دخترم هی اینور اونور نگاه میکرد خیره و مات میشد و بعد بغلم میکرد ده ماهشه و این خیره شدن برام عجیب بود و اولین بارش بود معمولا چیز جدید ببینه خیره میشه چند دقیقه..من ترسیدم..و بعد ده دقیقه دیدم از سمت راه رو صدا تق تق میاد قشنگ منظم بود تق تقش و دو س دقیقه میداد ترسیدم بعد گفتم شاید صدا اژ پشت خونس برم از پنجره راه رو نگاه کنم رفتم تو راه رو از جلو در حموم دستشویی رد شدم صدا قطع شد برگشتنی سایه دیدم قشنگگگگ مشخصصصص بود یه ادم قد بلنده تو حموم..

جیغ زدم شوهرمو صدا زدم اومد و اب داد دستمو حالم بده صبحم رف همسرم سرکار..الان انقدررر سردردم زیاده چشمام حتی تیر میکشه و دستم کرخته..چیکار کنم نمیدونم!!!!اون چی بوووود!!!! نمیتونم هضمش کنم‌‌‌..خدااا

🥰🤱🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم سوره بقره پخش كن تو خونه 

و ديگه هم نترس

اينا عمار مكان هستن و در تمام خونه ها هستن گويا

كاري ندارن بهت 

فقط حتما بقره پخش كن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

همه برقا رو روشن کن با صدا بلند هر چی سوره بلدی بخون

من میترسم اینکار بهم ارامش میده 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید...بچه خودتم بود اعدام میکردی؟
عزيزم سوره بقره پخش كن تو خونه  و ديگه هم نترس اينا عمار مكان هستن و در تمام خونه ها هستن گوي ...

عمار چیه

که گناه دگران برتو نخواهند نوشت...🍃من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش...🖤
عزيزم سوره بقره پخش كن تو خونه  و ديگه هم نترس اينا عمار مكان هستن و در تمام خونه ها هستن گوي ...

چه اسم جالبی تا حالا نشنیده بودم 

ازار دارن؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید...بچه خودتم بود اعدام میکردی؟

منم بانظرشماموافقم پسرمنم چندباردیده حتی مشخصاتشم گفت وتنها راهش اینه که قرآن بخونی ونترسی

عمار چیه

نوعي از اجنه كه در همه جاي كره زمين هستن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

تنها راهش اینه خودت با صدای بلند هرروز یک صفحه قرآن بخوانی .خونه ای که آفرادش هرروز خودشون یک صفحه جدید قرآن بخوانن براشون امن نیست میرن سریع بخوان غسل گردنتون نباشه عاشق اونایین که غسل جنابت گردنشونه

چه اسم جالبی تا حالا نشنیده بودم  ازار دارن؟

نه عزيزم