2777
2789
عنوان

خانمایی ک منتظر نی نی هستن

105 بازدید | 10 پست

دعا کنید این ماه باردار باشم منم برای همه اونایی ک منتظر بچه دار شدن هستن دعا میکنم چند ماه تو اقدامم منتظر بودن سخته تروخدااا برام دعا کنید فقد از خدا ی بچه سالم میخام بهم بدع 😭😭خانمایی ک حاجت گرفتن برام دعا کنید خدا ایشالله هرچی ک میخوایید بهتون بدع فقد برام دعا کنید 😭😭 

خدایا ایشالله دامن همه اونایی ک چشم انتظار هستن رو سبز کنه آمین🙏🏻❤️

خدایا شکرت بابت همه چی🥰❤️🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واستون آیه الکرسی میخونم انشالله این ماه ی نی نی سالم خدا بهتون بده چن روز دیگه عکس بی بی چک مثبت رو تاپیک بزنید واسه منم دعاکنید،،🤲🤲

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı

منم یکساله و نیمه 🥲

هیچ مشکلی هم ندارم بقول شوهرم الان دیگه فقط باید خدا واسمون بخواد 💔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

واستون آیه الکرسی میخونم انشالله این ماه ی نی نی سالم خدا بهتون بده چن روز دیگه عکس بی بی چک مثبت رو ...

فداتشم مرسی عزیزم ایشالله خدا از دهنت بشنوه 

حتما برات دعا میکنم❤️🥺

منم یکساله و نیمه 🥲 هیچ مشکلی هم ندارم بقول شوهرم الان دیگه فقط باید خدا واسمون بخواد 💔

الهی عزیزم غصه نخور انشالله ب زودی مامان بشی 🥹❤️

انشالله خدا بهت ی نی نی سالم بدع به همه اونایی ک چشم انتظارن ❤️🙏🏻

الهی آمین یه روزی که انتظارشو نداری میبینی که باردار شدی 

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰