2777
2789
عنوان

قطار ۶ تخته برای مشهد چطوره؟

8547 بازدید | 13 پست

سلام دوستان می خوایم بریم مشهد، می خوایم با قطار ۶ تخته بریم، بچه کوچیک داریم به نظرتون سخت نیست؟ و اینکه داخل کوپه سرد نیست؟ دستشویی چطوره؟ قطار ۶ تخته پارسی هستش، چهار تخته هم نداشت که بگیریم همون ۶ تخته بود، ۴ تخته ها قیمتش چند برابر بود!!

حالا به نظرتون چیکار کنم خوبه الان بلیط گرفتیم ولی من یکم شک دارم

قطعا به خوبی ۴ تخته‌ها نیست و ممکنه کمی کثیف باشه

البته ۴تخته‌ها هم خودشون باز درجه‌بندی دارن

تجربه‌ی من این بود که گاهی گرمایش و سرمایششون هم قاطی میکنه

آرمان🖤غریب گیر آوردنت‌......!                                                کاربر قدیمی هستم،چندین بار ترکیدم توسط مدعیانِ آزادی بیان😐آهای عقده‌ایِ بدبختی که میری به نی‌نی‌یار چغولی میکنی که فلانی امضاش اینه ،خیلییییییی بیکاری،خیلیییییی                       اگر امضای من بد و اَخ هست پس منم هرچی امضا ببینم علیهِ اعتقادات و عقایدم به نی‌‌نی‌یار خواهم گفت.....بچرخ تا بچرخیم✌️

گرما كه مشكل نداره 

اگه هر ٦ نَفَر آشنايين مورد خاصي نداره

دستشويي هم يه سوراخه ،ميريزه رو ريل و آب هم داره

ديگه گرفتي،بيخيال

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که بلیط گرفتیم دلشوره نداشته باش ان شالله خوبه و خوش میگذره

ما پارسال با قطار ۴تخته رفتیم آذرماه. سرد نبود همه چی خوب بود دستشویی هم انتهای هر واگن هست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

گرفتی دیگه بیخیالی طی کن. با بچه کلا مسافرت سخته مخصوصا زمستون. لباس کافی ببر . وسیله سرگرمی ببر اگه خیلی کوچیکه که هیچ اگه سه چهار ساله باشه باید منتظر باشی کل راه از این طرف کوپه بپره اونور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بله خانواده ایم کوپه دربست گرفتیم

پس حسابي خوش بگذره❤️

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

خوش بگذره عزیزم التماس دعا

من توی آبان ماه سالای پیش با دوستام رفتم حتما با خودت دمپایی راحتی داشته باش برای داخل قطار وسیله سرگرمی هم همینطور تختاشون اصلا تمیز نیست ملحفه برای هر نفر داشته باش دوستمون درست گفتن آخر هر واگن دستشویی هست اونا هم تمیز نیست با خودت وسیله شوینده داشته باش.برای خوراکی هم قطار محدود داره خودت از قبل تهیه کن سوالی هم داشتی در خدمتم