2777
2789

سلام خانوما

من نمیدونم چرا چند وقته یسری اخلاقای بدی ک داشتم زیاد شده و این موضوع باعث بحث بین من و همسرم میشه.

چون بشدت زودرنج و حساس شدم ،سریع گریه م میگیره ، وسیله میشکنم، کینه ای شدم .بعدشم خیلی سریع پشیمون میشم و از خودم بدم میاد ک چرا انقدر همسرمو اذیت میکنم .

میشه بگین چیکار کنم؟🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هروقت اعصابت خراب شد سریع برو ی لیوان اب بخور و مستقیم برو تواتاق سرگرم شو حق دست زدن ب هیچ وسیله ای رو نداری اون لحظه مگر خواندن کتاب یا مرتب کردن کشوی لباسا اگر بهترنشدی حتما ب ی روانشناس مراجعه کن

خیلی عمیق  و زیاده که بگم مشکلت از درون خانوادت و ریشه ای بوده.. و تا الان تو رابطه با همسرت هم ادامه پیدا کرده ‌ ..به کمک روانشناس باید اول مشکلات خودتو حل کنی تا بتونی باخود واقعیت روبه رو بشی و خودتو دوست داشته باشی.اونوقت دیگران هم اذیت نمیکنی.

فرو بردن خشم رو به زبان عربی گفتن لقب امام موسی بن جعفر هم به خاطر همین کاظم بود دیگه 

خب مشکلم اینه ک نمیتونم خشممو کنترل کنم و حین عصبانیت خیلی حرفا میزنم ک خودمم میدونم درست نیستن  

غلبه سودا چیه؟😕

برو طب اسلامی یا اگه پیدا نکردی طب سنتی بهت می گن که تو بدنت سودا که زیاد میشه این علائمو داری و چه کار باید بکنی 

سودا یکی از اخلاط چهار گانه تو بدن هست که وقتی با خوردن فلان غذا بیشترم میشه تو علائمی مثل خشم و در گیری اعصاب و یبوست و ... از خودت نشون میدی مثلا عدس خیلی بده براس سوداوی ها و وقتی دخترم و خودم می خوریم میدونم اعصابمون به هم میریزه کاکائو هم همین طوره خیلی چیزا هستن باید تو نت بخونی و اولشم طبع شناسی بشی شاید صفرا تو بدنت زیاد شده باشه که اونم برا اعصاب بده و باعث جوش آوردن میشه باید درمان کنی طب اسلامی دارو گیاهی هم دارن و بهتر از طب سنتی هست

خب مشکلم اینه ک نمیتونم خشممو کنترل کنم و حین عصبانیت خیلی حرفا میزنم ک خودمم میدونم درست نیستن  ...

باید انقدر از گناهت توبه کنی و استغفار بطلبی تا بالاخره اصلاح میشی 

هر گناهی بخوای بذاریش کنار همین طوره 

نباید از رحمت خدا نا امید بشی  انقدر توبه کن تا بالاخره میتونی 😊♥️🌹