2777
2789
عنوان

نامزد خیلی حساس

33114 بازدید | 1004 پست

سلام دوستان من هنوز عقد نکردم در حد نشون هستیم سه ساله نامزدیم نامزدم خیلی حساسیت نشون میده بهم مثلا ب عکس پروفایلم گیر میده نباید بزارم چادر باید سر کنم بیرون اصلا اجازه نمیده برم  مگر اینکه با پدر مادرم باشم با دوستان خیلی کم پیش میاد بزاره اونم فوقش ۲ درصد ارایش نمیزاره کنم اصلا تو بیرون یک کرم پودر ساده بزنم کمی مشخص باشه میگه حتما باید پاک کنی با پسرای فامیل حق صحبت کردن ندارم مگر اینکه سلام بدم بخوام شوخی کنم عصابش خورد میشه دعوا راه میندازه  یک روز کلاس زبان بودم ایشون از سربازی تماس گرفت بعد گفت کجایی گفتم دارم میرم خونه از کلاس برگشتم با ی لحنی گفت گوشی بردی گفتم آره چطور قاطی کرد ببری و فلان ... فحاشی کرد و گفت تو زنمی دیگه نمیخوام ببری تا اینکه با گوشی ساده راضیه و اینکه میگه قسم بخور بیرون نری باید از خودم اجازه بگیری  حتی ب لاک و آهنگ پیشواز گیر میده میگه نباید انجام بدی من ببخشید زیاد حرف میزنم بهش گفتم  ک من ی چند تا عکس گرفتم برات اونم تو جاده  با مامانم و دختر داییم بودیم من چادرو در اوردم قسم خوردم کسی نبود عصبی شد گفت  تو با این کارات عصاب  منو ... میکنی و غر زد بهم و گفت جادر اجباریه و راهمون از هم دوره بنظرتون طبیعیه هنوز عقد نکردیم قبلش با هم دوست بودیم اینجوری نبود گیر بودا ولی دیگه نه تا این حد خواهش میکنم راهنمایی کنید چه خانوما چ آقایون این رفتارش درست میشه یا بدتر به گفته ی خودش زن قانونی بشم بدتر میشه قسم خورده و میگه روت خیلی حساسم الان خداروشکر ب تلگرام و واتساب کاری نداره و اینستال گذاشته نصب کنم اونم فقط فالور دختر چک میکنه اغلب اوقات طبیعیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اصلا طبیعی نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

طبیعیه؟ واقعا خودت چی فکر میکنی عزیزم

این اقا صد در صد مشکلات و اختلالات روانی داره 

این حجم از کنترل کردن و شکاک بودن به هیچ وجه طبیعی نیست

اگر میتونی حتما با ی مشاور در میون بزار اینارو با هم پیش ی مشاور برید....اینا اصلا نشانه دوس داشتن و حساسیت ماشی از دوس داشتن نیست....کامل نشان از مشکلات روانیه شک نکن

نه کاملا طبیعیه که پارانویا داره غیر طبیعی چی دو روز دگ عقدم بکن یه بچه ان از این مریض بیار اونوقت خون اونم بگنه تو شیشه خودت که برات مهم نیست داری چیکار میکنی با ایندت

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆