2777
2789
عنوان

درس خواندن فایده داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 24 پست

سلام به نظر من خوبه حالا باید در مورد رشته ای که میخواهید تحصیل کنید تحقیقاتی انجام بدید زمان واقعا از طلا باارزش تره بنابراین در رشته ای تحصیل کنید که اینده کاری خوبی داشته باشه علاقه هم مدنظر قرار بدید در خیلی سایت ها نوشته شده کشورهای دیگه هم مدنظر قرار داده بشه که خوبه نگاه کلی داشته باش بعله از اون بعدم مهمه البته باید خوب درس بخونید و علاوه بر مطالب دانشگاه از جاهای دیگه هم کمک گرفت تا سطح معمولات بالاتر بره که خیلی خوبه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
سلام به نظر من خوبه حالا باید در مورد رشته ای که میخواهید تحصیل کنید تحقیقاتی انجام بدید زمان واقعا ...

میشه چند لحظه وقتتون رو بگیرم از نظر شما چه رشته هایی اینده شغلی خوبی دارن 

به جز پزشکی و دندان و دارو ؟

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه چند لحظه وقتتون رو بگیرم از نظر شما چه رشته هایی اینده شغلی خوبی دارن  به جز پزشکی و دندا ...

خواهش میکنم علاقه مهمه اما پرستاری خوبه البته من خودم هم نگاهی به ایران دارم و هم نگاهی به خارج / حقوق ، رشته های مهندسی عمران نفت / مدیریت به نظر من 

خواهش میکنم علاقه مهمه اما پرستاری خوبه البته من خودم هم نگاهی به ایران دارم و هم نگاهی به خارج / حق ...

بین رشته هاب کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی 

ژنتیک گرایش بیو کنتنولوژی 

نانو تکنولوژی و رشته ی سلول های بنیادی چطور ؟

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
میشه چند لحظه وقتتون رو بگیرم از نظر شما چه رشته هایی اینده شغلی خوبی دارن  به جز پزشکی و دندا ...

به نظر من شما قبل از ورود به دانشگاه لازمه خوب برنانه ریزی کنید به مراکزی که اطلاعات خیلی خوبی درباره اینده شغلی رشته ها دارند مراجعه کنید اطلاعات خوبی به دست میارید بعد با توجه به شناختی که از خودتون دارید میرید و مطالعه میکنید و وارد دانشگاه میشید واقع بینانه به مسئله نگاه کنیم مثلا پذیرش دندانپزشکی خوب سخته ساید در توان اون ادم نباشه درسته یا رشته هایی که حتی حقوقشون بیشتره پذیرش هم راحت تره این مشاوره هزینه ای هم داشته باشع ایرادی نداره چون واقعا لازمه 

به نظر من شما قبل از ورود به دانشگاه لازمه خوب برنانه ریزی کنید به مراکزی که اطلاعات خیلی خوبی دربار ...

کاملا گفته ی شما درسته 

بین رشته هاب کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی  ژنتیک گرایش بیو کنتنولوژی  نانو تکنولوژی و رشته ...

کامپیوتر هم رشته های خوبی هستند چون نیاز جامعه است به نظر من خوبن رشته تحصیلی زیاده باید کلی تحقیق کنی در موردش 

از این بعدم به مسئله نگاه کنید که مثلا با اموزش یک هنر مثلا ارایشگری بتونید درامد خوبی داشته باشید  یا موسیقی یا نقاشی / در یک بازه مثلا یکساله اموزش میبینید بعد درامدزایی میکنید از این بعد هم باید بتونید با توجه به اطلاعات و خواسته های خودتون برنامه ریزی کنید / ( ببینید خواسته واقعیتون چیه ) کارشناسی رو داشته باشید از لحاظ جایگاه اجتماعی هم خوبه اما کارشناسی مفید 

برای خودت و زمانت نهایت ارزش قایل باش قطعا نتیجه خوبی میگیرید 

خواهش میکنم علاقه مهمه اما پرستاری خوبه البته من خودم هم نگاهی به ایران دارم و هم نگاهی به خارج / حق ...

به نظر من پرستاری خوب نیس چون برای مهاجرت درسته خیلی میگیرین ولی معمولا پرستاری توی کشورهای دیگه مثل ایران طاقت فرساس و برای مهاجرت باید از خیلی فی لتر ها رد شد چون با جون ادم سر و کار دارید و خیلی کشور ها باید مدرکت رو بین المللی کنید و... ولی رشته آی تی یا رشته های فنی برای پسر ها مثل حتی جوشکاری روی هوا میبرن

بهترین به نظرم آی تی هست   

به نظر من پرستاری خوب نیس چون برای مهاجرت درسته خیلی میگیرین ولی معمولا پرستاری توی کشورهای دیگه مثل ...

سلام بله ایران کلا باید تو همه چی متاسفانه باید متفاوت باشه  برای ورود به این برهه از زندگی باید خیلی کامل و جامع به مسئله نگاه کرد