2777
2789

بچه ها اوضاعتون چطوره چه روحی چه درسی پشت کنکوری هستید یا چی ...من هنوز نتونستم تموم کنم دو هفته دیگه هم کنکوره استرس دارم هستم متاهلم یه سر دارم هزار سودا دارم دیوانه میشم بیاین یکم به هم آرامش بدیم لطفا

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اماده ای؟ خوب خوندی؟ جمع بندی کردی؟

ن هنوز جمع نکردم آخرین باره که می‌خوام کنکور بدم خیلی نگرانم خیلیدیگه هرکاریم کنم جمع نمیشه

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
خوبه یه فرصت دیگه هست تیر ماه برو و همه سعیتو بکن اینقدر هم کنکور رو گنده نکن تو ذهنت همین دو هفته ...

نمی‌خوام برا تیر بمونم دیگه عصابم نمی‌کشه شوهرمو خانوادمم خیلی دارن اذیت میشن

والا من دوازدهمیم و هیچییی تست نزدم تا الان😂😂

یعنی از اول سال تا الان روهم صدتا تست زدم کلا

ولی درحد تشریحی میخونم

و خب همه ازم انتظار دارن خوب بدم ولی من اصلا برام مهم نیست

ولی خب میدونم پدرم در میاد:)

خلاصه که براش اماده نیستم و اعصابم خورده که چرا نمیخونم براش و ازونورم اینطوریم که ولش کن

یکی به داد منه بدبخت برسه😂😂

نمی‌خوام برا تیر بمونم دیگه عصابم نمی‌کشه شوهرمو خانوادمم خیلی دارن اذیت میشن

بالاخره تیر هم کنکور رو میتونی بدی چون هر کدوم بهتر بشه اون معیاره پس استرس نداشته باش و فقط حداکثر تلاشتو بکن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
سلام یه سوال من دانشجوی شیمی ام الان بخوام کنکور بدم چجوریه که میگن سوابق تحصیلیه یکی کامل بهم دا ...

هیچی اگه بخای میتونی ترمیم معدل کنی که دیگه تموم شد زمانش یعنی باید برای سال بعد اقدام کنی

الان داره امتحانای ترمیمیا برگزار میشه

درکل میتونی معدل دیپلمت رو ببری بالا با ترمیم معدل میتونی ولش کنی

چون نمره کارنامه مهمه اینو گذاشتن که بهترش کنین

بالاخره تیر هم کنکور رو میتونی بدی چون هر کدوم بهتر بشه اون معیاره پس استرس نداشته باش و فقط حداکثر ...

🤍مرسی از حرفات

سلام یه سوال من دانشجوی شیمی ام الان بخوام کنکور بدم چجوریه که میگن سوابق تحصیلیه یکی کامل بهم دا ...

سلام . ابن ماجرا هنوز معلوم نیست قطعی ولی برای امسال هست .

اگه سال بعد شرکت کنی  رتبه ای که داری و جایی که قبول میشی 

۵۰ درصد ربط داره به تاثیر مثبت معدل + ۵۰ درصد کنکور

دروس عمومی از کنکور حذف شدن 

اگر نمره سال دوازدهمت زیاد خوب نیست میتونی ترمیم معدل بری  که اونم فقط یبار فرصت داری 

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ
سلام . ابن ماجرا هنوز معلوم نیست قطعی ولی برای امسال هست . اگه سال بعد شرکت کنی  رتبه ای که دا ...

۶۰_۴۰نیست مگه