2777
2789

تا صبح تو خونه راه میرم ،

انقدر جیغ زده صداش گرفته 

۲۳ ماهشه

یه ماهه که روز بهش شیر نمیدم و کامل قطع کردم 

ولی شب اصلا هیچی نمیفمه 

انقدر تا صبح جیغ میکشه که مجبور میشم بهش شیر بدم 

تا بخوابه 

شیشه هم اصلا نمیگیره متاسفانه 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

تو نباید بغلش کنی

بوی شیر نمیذاره بخوابه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
تو نباید بغلش کنی بوی شیر نمیذاره بخوابه

تو خونه میدوعه جیغ میزنه 🤦🏻‍♀️

میبریم با ماشین دورش میدیم میخوابه تا میام خونه باز شروع میکنه جیغ زدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خونه میدوعه جیغ میزنه 🤦🏻‍♀️ میبریم با ماشین دورش میدیم میخوابه تا میام خونه باز شروع میکنه جیغ ...

خدای من😅

براش کلی خوراکی بخر

بگو هرشب یکیشو میدم به شرط خواب و لالا بدون شیر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خدای من😅 براش کلی خوراکی بخر بگو هرشب یکیشو میدم به شرط خواب و لالا بدون شیر

قبل خواب اوکیه 

بدون شیر هم میخوابه 

ولی از دو به بعد دیگه قاطی میکنه