2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بینیم

3128 بازدید | 114 پست

سلام ب همگی

شب‌ قبل از عمل بینیم ینی دقیقا ۵آبان ساعت ۲صب وقتی تاپیک زدم ک چند ساعت دیگه عمل دارم خیلیا گفتن بعد عمل تاپیک بزنم و از تجربم بگم

الان دقیقا ۲ماه و ۱۰ روز از عملم میگیره 

من همین الان دارم تایپ میکنم و وقتی تموم شد اگر سوالی بود همه رو جواب میدم

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درمانی برای پولیپ و انحراف بینی عمل کردم خیلی سختی کشیدم (مردم تا تونستم اون چند ماه اول رو بگذرو ...

منم یه دور مردم دوباره زنده شدم

ولی مال من ارزشش رو نداشت چون خوب نشده اصلا

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
مبارکه مشکل یا عوارض بعد عمل نداشتین؟ 

مرسی گلم عوارص نداشتم ولی هنوز بویایم یکم صعیفه احتمالا بعدا بهتر بشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

ساعت ۵صب بیدار شدم و با مامانم اسنپ گرفتیم ب سمت کلینیک افق تو خ ولیعصر ک ۶ اونجا باشیم برای پذیرش چون من قرار بود اولین نفر عمل بشم

خیلی استرس داشتم ولی خودمو آروم میکردم

خلاصه وقتی رسیدیم هنوز در کلینیک رو هم باز نکرده بودن

ما در زدیم ک درو باز کردن

یخورده نشستیم تا بم گفتن برم طبقه بالا برای پذیرش

رفتم و چند تا فرم پر کردم و امضا کردم و چند تا مامانم ب عنوان همراه امضا کرد و بم ی بسته دادن ک گفتن باید ببرم اتاق عمل(ک ملافه و ازین چیزا بود) لباس و دمپایی دادن و گفتن برو طبقه بالا

باز رفتم و رفتم تو اتاقی ک بم دادن و لباسامو عوض کردم و از استرس دستشوییمم گرفته بود رفتم دستشویی

همشم استرس اینو داشتم ک نکنه قبل ازینکه شوهرم برسه من برم اتاق عمل و بعد بمیرم نتونم ببینمش

ک نرسید و من ندیدمش رفتم اتاق عمل (شوهرم شب کار بود)

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️