2777
2789
عنوان

درد و دل

221 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها خوبین من ۱۸ سالمه با کسی که الان حدودا یه سال دوستیم ۳۰ سالشه و دکتر عمومیه فعلا تخصص نگرفته خیلی دوسم داره قراره تا بعد عید نامزد کنیم یعنی بعد دیپلم گرفتن من خونمون رو آماده داریم میکنیم حتی واس بچه های ایندمون هم لباس خریدیم کرده اما بزرگ شده تهرانه برا درس رفت شمال و من شمالیم و ساکن تهران خیلی باهم خوبیم اما محسن گاهی اوقات ناراحت عصبی میشه و میگه بهت نیاز دارم و من فقط میدونم بعد ازدواج منو زن خودش میدونه و هر جا میره میگه نامزدیم دیگه کل همکار و خانواده اش منو زنش میدونن اما بخاطر نیاز هاش خیلی درد میکشه ع یه طرف نمیخوام درد بکشه و کلی قرص بخوره ع یه طرف هم وجدانم هم ع خجالت نمیتونم خو عکس بدنمو بدم حس هر..زه بودن بهم دست میده میگه تو خانم منی و... اما باز نمیتونم اگه میشه کمکم کنین واقعا دوسش دارم الان یه مدته میگم بیا تهران اول که نیگه هیچ کس و هیچ چیز به اندازه تو برام مهم نی یه بار یا کار داره یا مریضه خو دلم میخواد ببینمش چیکار کنم خیلی کلافه ام🥲🥲

زودتر عقد کنید یا ازدواج کنید

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بیا قبل عید نامزد کنیم

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خوب آنقدر مشکل بزرگی نیست که الان نامزد کنین

خو سنم کمه بعد میگم چطور میخوای با بابام حرف بزنی و بیای خواستگاری فقط میگه بفکر اونجاش نباش خودم درست میکنم خو چطوررر بعد سنم کمه ولس،ازدواج میخوام درس بخونم

خواهر من داری بازی میخوری ....مراقب خودت باش...

شما فقط دوستین و هیچ تعهدی بینتون نیست ..خودتو  بدبخت نکن...این اقا معلوم نیست قصدش چیه وگرنه تا حالا خواستگاریت اومده بود

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
خو سنم کمه بعد میگم چطور میخوای با بابام حرف بزنی و بیای خواستگاری فقط میگه بفکر اونجاش نباش خودم در ...

18سال کمه؟؟؟؟ 

دخترا ١٨ ساله الان بچه دوم دارن

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
اصلا عکس نده..اگر بخوادت میاد ..اینا همش بهانه.. شما هم خیلی بچه ای برای ازدواج اسی جان ..اگرقصدش جد ...

ببین اندازه چشام بهش اعتماد دارم اما ببین چی میگه 

وای این چه حرفیه آخه ؟؟؟؟ 

امکان نداره اصلا ممکن نیست 

من عاشق نقطه به نقطه بدنتم نفسیم

آروم میشم

بدن عشقمو ببینم

مال خودمه

تو منو عه دیدن هیکل عشقم محروم می‌کنی بخاطر این ؟؟

من دوست دارم ببینمت

یه عکس نیست

عکس عشق خودمه نه یه عکس نفسیم

ببین پسرای پزشک خیلی مغرورن و بسیار جاه طلب ..برای ازدواج بعید میدونم طرف کسی که مدرک نداره برن...ناراحت نشی ولی مطمئن نیستم که خیلی قصدش جدی باشه ...بهتره حواست رد جمع کنی که از درس و دانشگاه و زندگی نندازت و مورد سدایتفاده قرار نگیری ..اگر کسی کسی و بهواد عکس لخت ازش نمیگیره..امیدوارم بهانه نباشه خواستگاری نیومدنش..بگو حتما بیاد خواستگاری 

خواهر من داری بازی میخوری ....مراقب خودت باش... شما فقط دوستین و هیچ تعهدی بینتون نیست ..خودتو  ...

خو اون میگه ع خدامه زودتر بریم سر زندگیمون من میگم نه