2777
2789
عنوان

خدایا چجوری تحمل کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 30 پست

عزیزم من به عنوان یه خانمی که جدا شدم میگم ،زود فراموش میکنی و یادت میره.

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی میرسه که من خوب بشم ؟ دوسش نداشته باشم؟

صددرصد.خواهرم یه همسر مثل همسر شما داشت ۱۸ سااااال عذاب کشید انقدر گفتیمو نشنید اما یه روز تصمیم گرفت جدا شه.

الان مجدد ازدواج کرده همسرش یه پارچه آقا.... میگه من چقدر دور از جون ابله بودم سال ها به خودم عذاب دادم.

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
عزیزم لیاقت تو بودن با کسی هست که همینقدر نسبت بهت اشتیاق و عشق داشته باشه ادمارو بزرگ نکن وقتی اون ...

خیلی داغونم خیلی حالم بده قلبم درد میکنه نمیدونم‌ چیکار کنم خوب بشم 

عه چه باحال😕
ناتوانی ج*نسی داره؟

ن عزیزم

خیلی مرد مهربونیه.با احترام. صبوره.بی نهایت احترام گذار ب خانوادم

حتی شده بارها جلوی خانوادم یا تو خیابون دستامم ببوسه

اما میدونی من دلم ی تکیه گاه میخواد 

یکی ک صفر تا صدشو باشه

ایشون همیشه مشغله داره

من تمام نهار و شام ها تنهام

حرف زیاده عزیزم 

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)
خیلی داغونم خیلی حالم بده قلبم درد میکنه نمیدونم‌ چیکار کنم خوب بشم 

تلاش نکن حالتو تغییر بدی این ناراحتی ها طبیعیه...فقط بگذار بگذره....زمان از شدت انبوه غم و دردت کم میکنه

فقط خودتو وصله ی ادمی ک نمیخوادت نکن

تلاش نکن حالتو تغییر بدی این ناراحتی ها طبیعیه...فقط بگذار بگذره....زمان از شدت انبوه غم و دردت کم م ...

وکیل بهم‌گفته فردا برم‌خونه و مدرک هایی که دارم ازش رو ببرم براش و قراره یه شب باز اونجا بخوابم فکرش من خیلی داغون‌میکنه واسه اخرین بار 😭

عه چه باحال😕

...تو قوی تر از چیزی هستی ک فک میکنی چون ظرفِ تحمل ما همیشه بزرگ تر از چیزی هست که خودمون فکر میکنیم...بسپار به خدا عزیزم...تک تک این روزا میگذرن.الان زخمت باز و عمیقه 

ولی تا ابد که اینطوری نمیمونه

از پس همه ی این روزا بر میای....الهی که همه چیز بهتر رقم بخوره برات...خودتو دوست داشته باش و اینو بپذیر که همیشه همه چی انحوری که ما میخوایم پیش نمیره...شاید حکمتی پشت همه این داستاناست....به خودت فرصت بده 

از غم و دردی که الان داری فرار نکنم فقط اجازه بده همه چی همونطور که هست جریان پیدا کنه و بگذره...تا تهش که اینطوری نمیمونه جانم❤❤❤