2777
2789
عنوان

کمکم کنید

131 بازدید | 9 پست

سلام ما خونمون به باغمون وصله و روبه روی خونه ی ما دو تا خونه خرابه هست ... ولی خونه ما تازه ساخته تو این چند سال هیچ اتفاقی نیفتاده و هیچ مشکلی نداشتیم اما از وقتی تو صفحات مجازی و تو گروه ها ی عجیب درباره مراسمات ج..ن و ارواح عضو شدم همه چی تغییر کرده .... مثلا برنامه هفتگی داداشم که با چسب رو دیوار چسبونده بود خود به خود نصف شب وقتی بیدار بودم کنده شد .. همون قسمتی که خود به خود کنده شده بود گچ دیوار چسبیده بود ... یا امروز صبح وقتی حموم رفتم و فکرش بودم یک سایه سیاه دیدم از دستشویی رد شد 

تروخدا گزارش نزنید بگید چیکار کنم ؟ باور کنید همش واقعیه برم پیش دعا نویس ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خیالتی شدی عزیز امکان نداره 

اینکه یک کاغذ خود به خود از دیوار کنده بشه خیالیه؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

ابجی جان پشت دیوار خالیه هوا رطوبت داره گچ نم گرفته و چسب ول شده . اینا چیه داری میگی اخه 

نمبدونم چرا اینجوری شدم 

نه عزیزم رطوبتی نیست که پشت همون دیوار یک اتاق هست