2777
2789
عنوان

بدترین مریضی که تو زندگی تون گرفتید چی بوده؟خودمم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4254 بازدید | 143 پست

قبل از این صحبت کرونا و اینا یه سال سرمای بدی بود تو دانشگاه هم بچه ها گرمایی بودن لباس کلفت میپوشیدن در و پنجره ها رو باز میذاشتن. من حس کردم لرزم گرفته. برگشتنه داشتم میامدم خونه دیدم تنم داغ شده. از اون شب دقیقا یه ماه اسیر بودم. هر چی دکتر آمپول میداد میزدم و قرص میداد افاقه نمیکرد. اصلا نا نداشتم پاشم یه چیزی درست کنم بخورم کسی م نداشتم مراقبت کنه ازم. از یه امتحانمم افتاده.

خلاصه بد وضعیتی رو گذروندم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیززمم🥺

منم پارسال ی چند ماهی بکوب مریض میشدم هر دکتری میرفتم واسه ی مریضی ی مریضیه دیگ از تو ازمایشام در میومد حتی تا سرطان هم پیش رف خلاصه چندین ماه دربه در دنبال سلامتی بودم تا ک معجزه شد و آزمایشات ب لطف خدا خوب شد اما هنوز از استرسایی ک کشیدم از معدم میکشم اما خب سعی کردم اون چن ماهو فراموش کنم تا ک الان شما گفتین دوباره یادم اومد🥺

عفونت ادراری شدید. موقع دفع ادرار درد تمام وجودمو میگرفت.

الان با کوچکترین میکروب دوباره عفونت ادراری میگیرم.

شقاق سینه بعدزایمانم

خدا نصیب نکنه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
مام استفاده نکن هیچی.زود به زود دوش بگیر مام ترک کن.سخت ترین بیماری من سرطان بود.ولی سرطان یک هزارم ...

عزیزم ان شاء الله همیشه سلامت و دلت خوش

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

یه ویروسی گرفته بودم . دی ۹۸ نمیدونم چی بود . کلا دوروز انگار منگ یه گوشه افتاده بودم مامانم بردم دکتر ، دکتر نفهمید چیه گفت یخ زده 😂😂جای سرد نرفتم فقط یه مهمونی رفته بودم .

دوازده سیزده روز مریض بودم . تبخال زده بودم به خاطر تب هام .

روی دماغم دور لبم روی لبم پر تبخال . حالمم به شدت بد .فقط یه گوشه میوفتادم . اکه حالت بد نمیشه عکس تبخالا رو دارم برات میزارم ببینی 😂

سندروم روده تحریک پذیر 😥

متاسفانه استرس برام قابل کنترل نیس 

نمیدونم چه غلطی بکنم 

ریلکس باشم خوبم اما یه ذره اضطراب و خجالت تو یه مهمونی میتونه نابودم کنه 😥هم از لحاظ روانی بهم میریزم هم جسمی 💔

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
MDS ی اختلال روانی ک یکبار درمانش کردم و بعد دوسال الان یک ماهه برگشته و دارم ذره ذره نابود شدن خودم ...

عزیزم برات آرزوی سلامتی و سعادت دارم🥺❤️

و خدایی که در این نزدیکی است❤️