2777
2789

وقتی بچم دنیا اومد.. از یکی سینه هام شیر سخت میومد.. کم کم شیر تبدیل به خون شد.. و جراحی کردم یک هفته بیمارستان خوابیدم.. دو تا عمل شدم. با یه بچه 2 ماهه که به شدت ذل درد داشت. خیلی اذیت شدم. 😭هنوز وحشت دارم.. سینه هام بین سینه هام زیر بغلم تماما بافت کیست ریز داشت 

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

وسواس فکری بدترین مریضیم بود کبخاطرش از ۷۰ در عرض دو هفته رسیدم به ۵۵ کیلو بدتر از همه اینکه دیر تشخیصش دادن و من تا مرز مرگ رفتم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آنفولانزا گرفتم شدید، دو هفته اشتهام صفر بود شدم زردو نزار حال نداشتم راه برم خونوادم زیر بغلمو گرفتن بردن دکتر تا یکی دوماه بعدش اینقدر ضعیف شدم وایمیسادم سرم گیج میرفت

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

شقاق

خیلی بده

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏