من زایمان اولم ۱۶ ساله بودم و زایمان دومم سی و سه ساله
هم دوران بارداریم
هم روز زایمان
هم بعد از زایمان
کلش متفاوت بود
امروز روز چهارمین روز بعد از زایمانم هست و هرچی فکر میکنم میبینم هیچ چیزی شبیه زایمان اولم نیست
برای شما هم همینجوری بود؟
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بچه دوم دوس دارم فعلا دخترم خیلی کوچیکیه اوضاع هم بی ریخته ولی بازم میترسم
لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
چون اولی سنت کمتر بوده. هرچی سن کمتر باشه بارداری راحت تره
من بارداری اولم شب زایمانم داشتم خونه رو مرتب میکردم
ولی بارداری دوم بیشترش رو در استراحت به سر میبردم
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
بگو که راحت تر اولی بود😪😪😪 من بچه دوم دوس دارم فعلا دخترم خیلی کوچیکیه اوضاع هم بی ریخته ولی باز ...
بارداری اولم درکی از هیچی نداشتم
حتی برداشتم روز ششم هفتم بچه رو بردم حموم ولی الان جرئتش رو ندارم
من بارداری اولم شب زایمانم داشتم خونه رو مرتب میکردم ولی بارداری دوم بیشترش رو در استراحت به سر میب ...
منم 31 بچه دارشدم ولی همه کارامو خودم میکردم. خیلی تو بارداری اذیت شدم سختم بود از زمین بلندشم بیرون راه برم خیلی اینجوری اذیت شدم. دخترمم مگه بدنیا میومد 41 هفته اونم باز بدنیا نمیومد سزارین شدم