عزیزم ن هیچگاری بکن ن دعا کن بزور بهش برسی کار اخمقانه ای هم عممممرا نکن بعدا فقط خودتو سرزنش میکنی بخدا..بیخیال کسی ک رفته رو نباید انتظارشو کشید دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقبقا همین حرفارو زد منو ول کرد۵سال پیش وهمه حرفاش راست بود ازبس درگیری داشت ولم کرد اما مگه بخاطر درگیریرادم از عشقش دست میکشه یه مشاورگفت بهم که مردا با زنا فرق دازن درک کن امارمن منظورشو بازم متوجه نشدم رفتن اون دورانشو نمیتونم هضم کنم من برای برگشت دعاوقران چله گرفتم اما برنگشت اخرین تیرم شمع تراپی بود که باعث شد برگرده یه هفته انجام دادم بعد ۲هفتش برگشت بعد ۴ماه که ترکم کرده بود
من درکت میکنم انگار دل ادم میسوزه ب معنای واقعی انگار قلبت داره ذوب میشه انگار تنها ترینی اصلا ولی بنظر من با همجنسای خودت وقت بگذرون خودتو سرگرم کن.. فقط خودتو کوچیک نکن خودش برمیگرذه.. عکسای شاد بزار عکسای خوشگل و خفن از خودت بزار ببینه پیام میده