2777
2789
عنوان

دانشگاه

138 بازدید | 5 پست

ببخشید میخواستم بدونم دانشگاه فنی با ملی فرقش چیه مثلا من حسابداری دانشگا فنی اراک قبول شدم اگه حسابداری ملی اراک قبول میشدم در نحوه آموزش با محتوا فرقی داشت؟یا میزان اعتبار مدرکش فرق داشت ؟ حس میکنم اونایی ک رتبه خوبی نمیارن این دانشگا میزنن و من نباید میزدم درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملی بار علمیش بیشتره اما فنی کار بیشتر یاد میگیری من باشم فنی انتخاب می‌کنم آره یکم رتبه های ضعیف ...

ای بابا کاش نمیزدمش خیلی دودلم متاهل هم هستم راهم هم دوره میخواستم یچیز باشه ک ارزشش رو داشته باشه

حسابداری که خیلی خوبه چرا همچین چیزی فک کردی

حسابداری دوست دارم در مورد دانشگاهش دودلم مس میکنم دانشگاه بهتری میزدم قبول میشدم یکم نگاهت به دانشگاه فنی یجوریه شایدم من اشتباه میکنم