2777
2789
عنوان

دخترم اصلا حالش خوب نیست

183 بازدید | 7 پست

این انفلونزا لعنتی پس چ مرضیه خسته شدیم دیگه سه هفتس میگیره دوباره خوب میشه الانم دوباره گرفته سرفه شدید و تب و بینی کیپ تروخدا بگین کسی میدونه چطور ریشه کن میشه 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم امروز صبح بیدار شد گریه که اب دهنم پایین نمیره با تب ۴۰ بردمش دکتر دارو و ... زیاد فرقی نکر ...

میگن تو بچه ها مقاومت خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
میگن تو بچه ها مقاومت خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

از اول مهر تا الان یکسر مریضه

دیگه خجالت میکشم بگم بیا شربتات رو بخور...اونقدرم خودم رو فحش میدم که چه جور مادری‌ام که بچم فقط هرروز خدا با دارو زندگی می‌کنه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
از اول مهر تا الان یکسر مریضه دیگه خجالت میکشم بگم بیا شربتات رو بخور...اونقدرم خودم رو فحش میدم که ...

همه اینجورین خودتو سرزنش نکن بخدا دختر من ی ریز سرفه میکنه 

برای سرفه فقط شربت باریج بنفشه بده در جا قطع میکنه

فردا دوباره میبرم دکتر