2777
2789
عنوان

چه جوری رنگ فونت رو عوض می کنید؟

340 بازدید | 31 پست

🤔

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم سواله؟!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

برو توی گوگل اینجا زده سایت مخصوص رایانه فعالش کن برات باز میشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ب منم بگین چجوری؟

🥲🥲

حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤                 دعاکنین بهش برسم 🥺🤍            22 December ♾💜        20:00                             خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍

وقتی تایپ میکنی بالاصفحه شکل یه قطره هستش میزنی روش رنگی مینویسی

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
ب منم بگین چجوری؟

با کروم میای؟

حالا چه وقت دیوونگی بود عاشق شدم رفت...!🥺♾❤                 دعاکنین بهش برسم 🥺🤍            22 December ♾💜        20:00                             خدایا من جلو کلی از بنده هات اینجا بهت قول میدم تواگه دستمو بگیری و منو به عشقم برسونی تا عمر دارم نمازشکر بجا میارم🥺😍من بهت قول میدم،توام بهم قول بده که اون مال منه♾🤍
برو توی گوگل اینجا زده سایت مخصوص رایانه فعالش کن برات باز میشه

مرسی عزیزم 😘

سپاس فراواااان..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
مرسی عزیزم 😘 سپاس فراواااان..

♥️♥️

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خب با رنگ قرمز امتحان می کنیم