2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2218 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا وکیلی این سوالای ک پرسیده یعنی شوهرت جواب همه ش رو می‌دونه ؟ شوهر من کسی بچه دار بشه فقط میدونه ...

شوهر منم دقیقا همینه.منم خندم گرفت😂😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اگه تازه زایمان کردی که بنظرم باید وقتتو واسه بهبودی وبچت بزاری لذت ببر ازاین لحظات واقعا بعضیامون ببخشید ببخشید خیلی خلیم که خودمون درگیر خواهر شوهر مادرشوهر میکنیم

منم به مادرشوهرم گفتم خواهرم بارداره این ماه زایمان می کنه رنگش پرید جنسیتش روکه فهمیدلال شد یه تبری ...

مگه دختر خودش نازاست بخدا ملت رد دادن

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
خدا وکیلی این سوالای ک پرسیده یعنی شوهرت جواب همه ش رو می‌دونه ؟ شوهر من کسی بچه دار بشه فقط میدونه ...

اتفاقا شوهرم اصلا شوهرم اطلاعات بقیه رو نداره خواهرم خیلی به ما نزدیکه و شوهرم مثل برادر بهش کمک کرده تو همه کارها ،خودم چون بیمارستان بودم کامل براش توضیح دادم

مگه دختر خودش نازاست بخدا ملت رد دادن

من دوتادختردارم خواهرم پسربارداره چندوقت پیشم خواهرزادم بچه اش بدنیااومدگفتم پسره بلند گفت آفرین بهش

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
دایورت بنما بزرگوار. قصدش فضولی و کسب اطلاعات بوده فقط.حرکتی نکن که احساس پررنگ و مهم بودن کنه

حرفت حق

ولی اگه از رو نادونی این طور مواقع کارایی کردی که احساس به قول شما پررنگ و مهم بودن کرد 

چکار میشه کرد؟

خواهر شوهر من شده یه معضل واسه من

تو هر مجلسی متلک پشت متلک تیکه پشت تیکه

بی ادبی بی احترامی فراوون 

ومن فقط سکوت چون ادم بی ادب وبی نزاکتیه 

رفتارم چطور باشه باهاش بنظرت؟ 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊