2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سعی کردم تگتون کنم توی تاپیک خودم ولی نشد اینجا براتون نوشتم 

عزیزم من نماز شب خوندم چند بار به نیت اینکه یه آقایی که بودن رو فراموش کنم بعدش خواب میدیدم که اون آقا داخل خواب من هست و باهام قهر کرده 

یا مثلا خواب میدیدم ازدواج کردم ، اسم همسرم اسم اون آقاست 

بعد چند وقت بعدش رفتم کربلا زیارت ، اونجا از امام حسین خواستم که مراقب قلبم باشه صبحی که بعد از زیارت بود خواب دیدم دوباره مشرف شدم کربلا درحالی که با این آقا نامزد کردم 

نظرتون چیه ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببینید زیارت اگر اشتباه نکنم حاجت روایی هستش 

مخصوصا ک امام حسین باشن

ی چیز بهتون بگم..نماز شب بخون و معجزه شو ببین 

و برای اینکه غم روی دلت هم بره حدیث کسا بخون ...

آنقدر حالت خوب میشه ک اصلا نمیتونم با نوشتن برات توضیحش بدم

زیارت امام حسین خواب خیلی خوبیه چ اون آقا باشه چ نباشه این خواب برات خیره

ببینید زیارت اگر اشتباه نکنم حاجت روایی هستش مخصوصا ک امام حسین باشنی چیز بهتون بگم..نماز شب بخون و ...

ممنون عزیزم 

آخه من دوباره همین هفته پیش کلی دعا کردم که فراوموشش کنم 

چونکه یه آزمون مهم دارم 

دوباره خواب دیدم رفتم کربلا 🥲

واقعا برام عجیبه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌