2777
2789
عنوان

از بد اخلاقی های شوهرم خسته م

3465 بازدید | 51 پست

از اخلاق های شوهرم خسته شدم هر روز دعوا می‌کنه سر چیزهای الکی امروز سرکار بود زنگ زد بهش گفتم سرما خوردی برگشتنی برو دکتر بخوای با ماشین بیام دنبالت بریم خسته نیا تو خونه بعد برو گفت باشه رفتم سوارش کردم تازه نشسته بود من اشتباهی از چهار راه اول باید می پیچیدم مشغول حرف زدن شدم رد شدم گفتم ای وای اشکالی ندارد برم از پایین دور بزنم سرم داد کشید نگه دار بزن کنار گفتم بابا عصبی نشو الان میرم نگه نداشتم دستش آورد فرمان پیچوند سمت خیابان وسط خیابان بودیم خدارو شکر ماشین نبود بعدش دعوامون شد بهش گفتم چرا نمی فهمی این چه کاری اونم به من چند تا حرف گفت خلاصه دعوامون بالا گرفت بهش گفتم خوب یه دونه راه اشتباه رفتن این دعواهارو نداره چطور خودت وقتی اشتباه میری شهر دور میزنی من هیچی نمیگم همیشه ماشین اون میرونه وقتی باهم هستیم برگشت گفت تو حق اعتراض نداری باید همیشه به حرف من گوش بدی منم گفتم کور خوندی زنگ زدم به مامانش دعواش کرد بعد مامانش رفته بالا میگه اگه چیزیه بشه میگیم تقصیر اوناس

شما بگین مقصر کیه من واقعا خسته شدم دیگه نمی‌کشم همیشه دعوا حتی وقتی مثلاً ما رو برده گردش اونجا هم دعوا داره مشاور هم نمیره  

بخدا وقتی زوج های می بینم که بیرون کنار هم چقدر خوشم به حال خودم می سوزم حتی گردش های من با دعواس فقط دوران نامزدی اخلاقش خوب بود بعد ازدواج از این رو به اون رو شد الان چند سال روز خوش ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این جور مواقع طرفت را جن گرفته یا احیانا سگ گازش گرفته پس تجربه نشون داده اگه دهن به دهنش بذاری اوضاع بدتر میشه. سکوت کن بعد خودش به غلط کردن می افته بعد اون وقت ، وقت تلافی توست

شوهر منم نابوده اخلاقش عین بچه ها با من رفتار می‌کنه عشق و ابراز عشق و محبت نمیدونه چیه کثافت

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲