2777
2789
عنوان

با مهمونی خاله ام چیکار کنمم+

903 بازدید | 23 پست

خاله ام دعوتم کرده خونش و یکی از دوستای خودشم اونجاس  و بهم گفته دوستتم دعوت کن از طرف من که حتما بیاد حالا خاله من یه شوخیایی گاهی میکنه که من بهم برمیخوره و مدل مهمون داریشم خیلیی مجردی طوره یعنی با چیپس و پفک سیرشو و هر چی تو یخچال بوده و چون میدونم کلا مدلش اینجوریه و ته دلش پاکه و منو دوست داره به دل نمیگیرم و این دوستمم که میگه دعوت کن دوست تازه منه و خیلیم حساسه میدونم تا دعوتم کنم میادش اگه هم دعوتش نکنم باید به خاله ام دروغ بگم میدونمم که تا اونجام دوستم بهم زنگم میزنه تابلو میشه به نظرتون چیکار کنم؟ میترسم ببرمش رابطه ام با دو طرف خراب شه ببرمش با خودم یا اگه نبرم به خاله ام چی بگم چیکار کنم؟🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت رو نبر و گوشیتو بزار رو حالت پرواز تماااام

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بنظرم یه بهونه جور کن..اخه چ لزومی داره دوستت رو ببری؟

یعنی شما هم میگین نبرمش؟چی بگم گفتم اگه مجبوریه به خاله ام بگم یه خورده شاید رعایت کنه ولی واقعا میترسم ببرمش اونجا با رفتارای خاله ام کدورتی پیش بیاد بشینه برا بقیه تعریف کنه دوستم