یک سگ پیدا کردم دسشوییی نمیکنه اهلیه چیکارش کنم چجوری یک دسشویی براش درست کنم
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میدونی که شاید برای کسی بوده و گم شده لطفا تلاشت رو کن که صاحبش رو پیدا کنی سگ به صاحبش خیلی عادت میکنه..
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی
جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
باید اموزشش بدی توی طرف دستشویی یا ببریش بیرون دستشویی کنه از قطره ادرارم میتونی کمک بگیری
فک میکنم فقط یاد داره تو ظرف دسشویی کنه ولی منکه یاد ندارم
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
فک میکنم یاد داشته که الان هر جایی دستشویی نمیکنه از دیروز
اگه میدونی که شاید برای کسی بوده و گم شده لطفا تلاشت رو کن که صاحبش رو پیدا کنی سگ به صاحبش خیلی عا ...
اگهییی زدم ولی هنوز پیدا نشده منم از سگ چیزی نمیدونم ولی چون اهلی و ارومه میترسم ولش کنم بمیره
سگ رو که تو تراس نگه نمیدارن برو واسش پد یا سینی ادرار و قطره اش رو بگیر بزار روی همون تراس که اونج ...
اخه کثیفه و نمیخوام مو بریزه تو خونه نژادش هاسکیه فک کنم به سرما عادت داره