2777
2789

اول از همه خودت احترام خودت رو حفظ کن

🌹🌹

با آدم بد دهن اصلا بحث نکنید ، خیلی سریع محل رو ترک کنید ...

بچه هاتون رو تو‌جمع دعوا نکنید و بهش بی احترامی نکنید...(احترام از کودکی)

۱. دلسوزی بیجا ممنوع

۲. جوگیری ممنوع(تاپیک جوگیر شدن رو بخونین)

۳.به ظاهر و پوستت و لباس به اندازه اهمیت بدین(نظافت،مرتب،مناسب) 

۴.با هیچ کس درد دل نکنید ( واقعا نابود میشه آدم بعدش)

۵.کم و بهترین رو بخر (کیفیت  مهمتره )

۶.بدون دعوت جایی نرو

۷. مهمون سر زده اومد نگو ببخشید خونه نامرتبه (اون باید خجالت بکشه بی خبر و سروده اومده و اون باید بگه ببخشید)

۸. لطف مکرر وظیفه مستمر

۹. تورو خدا با هر کس مثل خودش رفتار کنید ، یا حداقل اجازه ندین بی احترامی و بدی دیگران تکرار بشه ، اگر نمیتونی جبران کنی  پس رابطه  رو قطع کن  یا اگر مجبوری و بستگان نزدیک هستن رابطه رو کم کن

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

۱۰ . با هر کسی صمیمی نشو ، شناخت خیلی مهمه 

۱۱.سورپرایز کن اگر سورپرایز شدی ، اما بدون برای کی  داری انجامش میدی (جوگیری نباشه) 

۱۲.جواب خوبی رو با خوبی بدین ، جواب بدی رو ....

۱۳. هر کی خرج داره ارزشش بیشتره (بستگی به شرایط مالی همسر هم داره ، یا حداقل کارمندا برای خودشون بیشتر خرج کنن)

۱۴.از اول زندگی همسرت رو جوری بار بیار که وظیفه داره به خورد و خوراک و پوشش شما اهمیت بده ، گذشت و قناعت بیش از حد فقط عادت بد بجا میزاره ، جوری که واسه یه ضد آفتابم باید بنالی یا ...

اینا که نوشتم تجربه ی ۱۵ سال زندگی مشترک هست ... و خیلی خیلی دوست داشتم اینا رو کسی یادم بده 

بازم نیاز دارم به درس و عبرت و تجربه ...

👈👈👈👈شمام هر چی بلدین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که جلوی شوهر و اقوام شوهر گاهی خوبی ها و معیارهای با ارزشت را گوشزد کنی من خیلی نتیجه گرفتم ازش مثلا جلو جاریم یه بار گفتم شوهرم میگه شعور و ادبت برام قابل ستایشه یا مثلا به شوهرم میگم فلانی امروز بهم گفت سلیقت و تیپت زبانزده 😁😁البته واقعی گفتما خداییش دروغ نگفتما ولی گوشزد کردم و سریع هم بحث را عوض میکنم که بیشتر جواب بده

خدا خیرت بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

این که جلوی شوهر و اقوام شوهر گاهی خوبی ها و معیارهای با ارزشت را گوشزد کنی من خیلی نتیجه گرفتم ازش ...

دقیقا همینطور ه ، بعضیا جلو همسرشون ایراد میگیرن از خودشون ، در حالی که مرد ها از زن با اعتماد به نفس بالا خوششون میاد و طرز فکرشون نسبت به همسرش بد میشه اگر ایراد بگیری از خودت

دقیقا همینطور ه ، بعضیا جلو همسرشون ایراد میگیرن از خودشون ، در حالی که مرد ها از زن با اعتماد به نف ...

واای متنفرم از اینکه خودم مثلا عیوبی که دارم را جلو شوهر  عنوان کنم که تازه اون بنده خدا سر بیفته چی به چیه تا جایی که بتونم سعی میکنم خیلی ریز  خودمو تو چشمش  عالی جلوه بدم جوری که نفهمه دارم از خودم تعریف میکنم فقط در حدی که حواسش را به خودم جلب کنم و دیدش را به خصوصیت های خوب اخلاقیم و ظاهری روشن کنم