2777
2789
عنوان

بعد جراحی بینی..

416 بازدید | 13 پست

لطفا اگه میدونین جواب بدین

صدا تغییر میکنه؟ شکل لبا تغییر میکنه؟ تنفس به مشکل برمیخوره؟ ترمیم وضعیت رو بهتر میکنه؟ 

این حساسیت بینی بعد جراحی که میگن چی هس؟ 

نیمه فانتزی خوبه یا طبیعی؟ 

بعد چند هفته چسب میزنن و میتونین از بینی تنفس کنین؟ 

دکتر خیلی خوب سراغ دارین؟ هزینه اشم بگین لطفا

نگرانی های منی که میخوام جراحی کنم ولی میترسم.. 

سکوتی از جنس فریاد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دماغت خیلی بد و ضایع نیست عمل نکن.مکافات داره من تازه عمل کردم ولی روزهای خیلی خیلی سخت و بدی رو گذروندم .عادت کردن به چهره جدیدم که خودش زمانبره.صدام تغییر نکرد ولی لبم خیلی بد شده بنظرم بی حالت و افتاده فاصله اش بیشتر شده با دماغم.مدل فانتزی بهیچ عنوان چون درصد پشیمونی بالا می‌ره.فقط طبیعی.البته این نظر منه

اگه دماغت خیلی بد و ضایع نیست عمل نکن.مکافات داره من تازه عمل کردم ولی روزهای خیلی خیلی سخت و بدی رو ...

والا تو ذوق میزنه اگه تغییر کنه چهرم زود بهش دل میبندم فقط این کوفتی شکستگیش از بین بره.. 

بچه که بودم استخونش شکست.. 

نیمه فانتزی ام بده؟ نمیدونم ببینم چی میشه

سکوتی از جنس فریاد. 
والا تو ذوق میزنه اگه تغییر کنه چهرم زود بهش دل میبندم فقط این کوفتی شکستگیش از بین بره..  بچه ...

اهان خب اگه واقعا رو اعتماد بنفست تاثیر بد گذاشته عمل کن.فقط مثل من حساس و وسواسی نباش.باید صبور باشی.اوایلش آدم خیلی زشت میشه دماغ تو گچ کوتاه و سربالا بنظر میاد مثل خوک یا مایکل جکسون ولی درست میشه دوماه سختی روحی داره.یا حداقل برای من.تنفسم نه مشکلی ندارد.فقط سفت بودن نوک بینیم رومخمه

اهان خب اگه واقعا رو اعتماد بنفست تاثیر بد گذاشته عمل کن.فقط مثل من حساس و وسواسی نباش.باید صبور باش ...

جراحتون کی بوده؟ 

چجوری حموم میرفتین و اینکه سخت بود به قیافه جدیدتون عادت کنین؟ 

اینکه میگن دماغ حساس تر میشه یعنی چی؟ 

و اینکه میگین سفت شده اذیتی ذاره مگه؟ 

شرمنده زیاد شد سوالام 🤦‍♀️

سکوتی از جنس فریاد. 
جراحتون کی بوده؟  چجوری حموم میرفتین و اینکه سخت بود به قیافه جدیدتون عادت کنین؟  اینکه ...

ببین تا چند روز که اسپلینت داری اصلا نباید حموم بری تا روزی که قراره بری دربیاری یک ساعت قبلش دوش کامل میگیری میری گچ بینیتو بر میداری.بعداز اونم که دیگه حمام مشکلی نداره.عادت به چهره جدید طول می‌کشه من هنوزم عادت نکردم خیلی.ولی هفته های اول خیلی حالم بد بود.گریه میکردم.الان نه دیگه .نوک بینیم هنوز سفته ولی یکم بهش عادت کردم.تنفس تا یکماه سخته بعدش عادی میشی مثل قبل از عملت.

ببین تا چند روز که اسپلینت داری اصلا نباید حموم بری تا روزی که قراره بری دربیاری یک ساعت قبلش دوش کا ...

اینکه میگن سفت میشه علتش چیه؟ 

میتونی مثل قبل پره های بینیتو باد کنی و تکونشون بدی؟ صدات تغییر کرده؟ 

سوالام و نگرانیام انقد زیادن خجالت میکشم.. 

سکوتی از جنس فریاد. 
اینکه میگن سفت میشه علتش چیه؟  میتونی مثل قبل پره های بینیتو باد کنی و تکونشون بدی؟ صدات تغییر ...

سفت شدن میگن بخاطر تقویت غضروف سر بینی هست.پره ها مشکلی ندارن.صدام نه تغییر نکرده.اگه سوراخ‌های بینیت خیلی بزرگ نیست تاکید کن دست نزنه چون بد میشه ها جاش میمونه..طبیعی عمل کن چندسال دیگه پشیمون نشی الان دیگه نچرال مده.

سفت شدن میگن بخاطر تقویت غضروف سر بینی هست.پره ها مشکلی ندارن.صدام نه تغییر نکرده.اگه سوراخ‌های بینی ...

خیلی ممنونم خیلی کمک میکنی✨💛

سکوتی از جنس فریاد.