2777
2789
عنوان

اهاي كاربري كه ديروز اين عكسو گذاشتي من عاشقش شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي نه توروخدا من هيچ عيبي نميبينم جز زيبايي😍عاشق ني ني ام 

آخه بهش میگن دماغ گنده🤐

خواستم ببینم واقعا اینجوریه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

آخه بهش میگن دماغ گنده🤐 خواستم ببینم واقعا اینجوریه

واي چجوري از دلشون مياد ب بچه اينو بگن توجه نكن عزيزم براش اسپند دود كن ماشاالله😍

سومين كاربري...🌱
میتونی تگش کنی؟🥺😍

تگش کردم

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
شما خودتون بینی تون‌ چه فرمیه؟

خودم خوبه متوسطِ...نه بزرگه نه کوچیک نمیدونم چطور بگم😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

واي چجوري از دلشون مياد ب بچه اينو بگن توجه نكن عزيزم براش اسپند دود كن ماشاالله😍

چی بگم🤦

ممنون عزیزم♥️😘

خودم خوبه متوسطِ...نه بزرگه نه کوچیک نمیدونم چطور بگم😐😂

عزیزم پسر منم تازه به دنیا اومده بود میگفتن بینیش بزرگه بعد که بادش خوابید اندازه فندق شد بعدشم اصلا حق ندارن رو آفریده خدا عیب بذارن ❤️

بینی به پدر ومادر میره دیگه‌پس نگران نباش قرارنیست دماغ گنده بشه، بچه اولش بینیش ورم داره ، چندوقتشه ...

وای وقتی به دنیا اومده بود کسی دماغ شو گردن نمیگرفت😂

الان ۵۰روز گذشته خیلی بهتر شده🤦

عزیزم پسر منم تازه به دنیا اومده بود میگفتن بینیش بزرگه بعد که بادش خوابید اندازه فندق شد بعدشم اصلا ...

من سونو هم رفتم گفت چه دماغ پهنی داره🤕 

الان خیلی جمع شده ولی بازم بهش میگن