2777
2789
عنوان

اهاي كاربري كه ديروز اين عكسو گذاشتي من عاشقش شدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي نه توروخدا من هيچ عيبي نميبينم جز زيبايي😍عاشق ني ني ام 

آخه بهش میگن دماغ گنده🤐

خواستم ببینم واقعا اینجوریه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

آخه بهش میگن دماغ گنده🤐 خواستم ببینم واقعا اینجوریه

واي چجوري از دلشون مياد ب بچه اينو بگن توجه نكن عزيزم براش اسپند دود كن ماشاالله😍

سومين كاربري...🌱
میتونی تگش کنی؟🥺😍

تگش کردم

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
شما خودتون بینی تون‌ چه فرمیه؟

خودم خوبه متوسطِ...نه بزرگه نه کوچیک نمیدونم چطور بگم😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

واي چجوري از دلشون مياد ب بچه اينو بگن توجه نكن عزيزم براش اسپند دود كن ماشاالله😍

چی بگم🤦

ممنون عزیزم♥️😘

خودم خوبه متوسطِ...نه بزرگه نه کوچیک نمیدونم چطور بگم😐😂

عزیزم پسر منم تازه به دنیا اومده بود میگفتن بینیش بزرگه بعد که بادش خوابید اندازه فندق شد بعدشم اصلا حق ندارن رو آفریده خدا عیب بذارن ❤️

بینی به پدر ومادر میره دیگه‌پس نگران نباش قرارنیست دماغ گنده بشه، بچه اولش بینیش ورم داره ، چندوقتشه ...

وای وقتی به دنیا اومده بود کسی دماغ شو گردن نمیگرفت😂

الان ۵۰روز گذشته خیلی بهتر شده🤦

عزیزم پسر منم تازه به دنیا اومده بود میگفتن بینیش بزرگه بعد که بادش خوابید اندازه فندق شد بعدشم اصلا ...

من سونو هم رفتم گفت چه دماغ پهنی داره🤕 

الان خیلی جمع شده ولی بازم بهش میگن