2777
2789

سلام دوستان اگه دوست داشتید تاپیک قبلیمم بخونید متوجه بشید 

یروز منو نامزدم تو ماشین نشسته بوديم که یهو پسر داییم در ماشین و باز کرد با دوستش که میشه رل دخترداییم وارد ماشین شدن من همون لحظه چون میدونم نامزدم حساسه گفتم دخترداییم بیاد که ناراحت نشه آخه دلیلی نداره برای ناراحتی همشون فامیل من میشن بعد کمکم متوجه شدم نامزدم عصابش خورد شده بهم گفت بریم از ماشین پایین منم گوش کردم بخدا من تو ماشین که نشسته بودم صدا ازم در نرفت مستقیم به جلو نگاه میکردم اومدیم از ماشین پایین نامزدم شروع کرد به فحاشی و اینکه به من گفت خیانت کار یکم رفتیم جلو تر من خندم گرفت بهم گفت نخند که خندتو تبدیل به گریه میکنم بهم گفت یا باید برم با اونا دعوا کمم یا باید با تو دعوا کنم من گفتم توروخدا نکن اونا ک کاری نکردن و اینا رفتیم تو ماشین اونا از ماشین پیاده شده بودن یهو رفتم تو فکر نمیدونم چی شد یهو محکم با مشت زد به در بنظرتون از حسادت روی عشقه یا چی توروخدا بعد از ازدواح درست میشه ؟

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه  بد دلی  شکاک بودن هییییچ‌وقت درست نمیشه تازه بدترم میشه  باید درمان کنه ...

به گفته ی خودش میگه تو زنمی روت حساسم بخدا همه بهم میگن جدیدا دارم میترسم آخه راهمون از هم دوره 

چطور بعضیا میگن اوایل اینجورین مردا خوب شدن؟

از حماقت و مشکل اصاب روان داشتنه.

چیکارش کنم درست بشه آخه تو دوران دوستی انقد سخت گیر نبود کمکم شروع شد؟

به گفته ی خودش میگه تو زنمی روت حساسم بخدا همه بهم میگن جدیدا دارم میترسم آخه راهمون از هم دوره  ...

نه اصلااا 

اگه اولشه ب نظرم تموم کن 

چون زبونم لال یا بعد از ازدواج جدا میشی یا باید بسوزی و بسازی و افسرده بشی 

عزیزم تاپیک قبلتو خوندم

با چیزایی ک ازت خواسته مشکل نداری؟

اذیت نمیشی؟

چون بعد ازدواج بدتر میشه

و اینکه الان سرت داغ بعد ازدواج این شور و هیجان و عشق و... تبدیل ب عادت میشه ببین میتونی تحمل کنی؟

اگ میتونی با فرهنگی ک باهاش بزرگ شدی و بذاری کنار خودتو نابود کنی و ازنو بسازی برا شوهرت با اخلاق و گیر و... ادامه بده

ولی اکثر طلاقا بخاطر بد دلی و شکاکی فردا ی بچه این وسط بخاطر تصمیم الان تو نابود نشه

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

نه اصلااا  اگه اولشه ب نظرم تموم کن  چون زبونم لال یا بعد از ازدواج جدا میشی یا باید بسو ...

🥺🥺🥺آخه خیلی همو دوست داریم 

مگر اینکه ببرمش مشاوره