2777
2789

سلام دوستای خوبم 

من چند وقتیه که تلگرامم خود به خود منو تو کانالهای زیاد عضو میکنه

چنتا از دوستامم بهم پیام دادن که تو مارو تو گروه های مختلف عضو می کنی در صورتی که من اصلا همچنین کاری نمی کنم تو هیچ گروهی هم عضو نیستم چه برسه بخوام بقیه هم عضو کنم. 

اگه تا حالا تجربه داشتید یا راهکاری بلدین بهم بگین

من اون قسمت هم که تو تلگرام نوشته چه کسانی می توانند مرا در گروه ها عضو کنند زدم هیچ کس ولی درست نشده 

ممنون میشم کمکم کنید 🙏

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موبوگرام اینجوریه مثل اینکه ویروسیه می‌بره تو کانالهای صیغه منم شنیدم

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

همه همینن

تلگرام شما هم همین طوریه؟ بخدا دیگه دارم روانی میشم

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
من موبو رو حذف کردم اصلی زدم ولی بازم درست نشد میزنه ۵۰۰ کانال عضوی

دقیقا حتی اگه پاک کنی نمیشه فکر کنم باید کلا دیلیت کنی 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

من موبو رو حذف کردم اصلی زدم ولی بازم درست نشد میزنه ۵۰۰ کانال عضوی

دقیقا منم موبو گرام داشتم همین طورری بود الان هم که حذفش کردم همین طوریه

تلگرام شما هم همین طوریه؟ بخدا دیگه دارم روانی میشم

برای من که از اول اصلی داشتم نه اصلا 

من اصلیشو دارم تا حالا پیش نیومده برام 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اوهوم نه تنها من بلکه شوهرم یه بار نزدیک بود دعوامون بشه که من متوجه تلگرام خودم شدم🙄😀

حدارو شکر بخیر گذشت 😂😂