2777
2789

بچه ها من ۶ ماهه عقد کردم و کلا تو کار خیاطی وارد نیستم مثلا نمیتونم لباس یا شلوار کوتاه کنم چون تا حالا انجام ندادم ولی آشپزی کیک پزیم عالیه یه بار پیش همسرم گفتم بلد نیستم کار حیاطی حالا بعضی وقتا میگه یاد بگیر خیلی بدم میاد این مدلی میگه چیکار کنم دست خودم نیست

بگو میگم مکانیکی کامل بلدی؟؟ جوشکاری چی؟؟ برقکاری که دیگه باید فول باشی 

اگر گفت چه ربطی داره بگو خیاطی و اشپزی وایناهم مثل همون حرفه ها برا شماست

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بگم میگه حداقل کارای کوچیکش رو یاد بگیر در جواب این چی بگم

بگو کارای کوچیکو همه بلدن کلاس رفتن نمیخاد 

ولی خودت بدون اینکه اون بفهمه یاد بگیر ، منم بلد نیستم یه خط صافو بدوزم ولی هیچوقت به کسی نمیگم که بعدا مسخرم کنن 

بعدها هم که شلواری چیزی داد گفت کوتاه کن بگو چرخ خرابه و فلان ، بده خیاطی برات کوتاه کنن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خیلی اعصابم خورد میشه انتظار دارن دختر همه فن حریف باشه 

حساس نشو جلوش 

ادمی ذاتش اینه، مردوزنم نداره، بفهمن طرفشون روی یه موضوعی حساسه هی میخان با همون موضوع اذیت کنن 

اصلا نگو بلدی یا بلد نیستی چیزی 

چیزی هم بلد نیستی و مجبور بودی بگی ، خیلی ریلکس و مطمعن بگو وای هیییچوقت از این کار خوشم نمیومد، بااینکه بلدم ولی هیچوقت انجام ندادم چون به شدت نفرت دارم ازش (مطمعن حرف بزن همیشه)