من بینقص نیستم؛ نه!!! همیشهی خدا، پا توی لجن میگذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم میفهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفتهام، و آن این است که چطور کفشهایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
آزمایش و چکاپ دادی ؟ من تو اشناها کسی دیدم ک سرطان کلیه گرفته دکتر هم گفته بود بخاطر پودرا و قرصا چاقیه . اتفاقی وقتی ی سری ازمایش برا استخدامی داده بود فهمیده بودن . ایشالا ک برا شما هیچ ضرری نداشته . ولی بهتره احتیاط کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من صورتم پره و باسنم دارم ولی کمرمو سینم تختتتتتت
گین اپ سینه و کمرمنو بزرگ کرد والا الان دیگه نمیخورم ولی سینم یکم بزرگترشده😂
من بینقص نیستم؛ نه!!! همیشهی خدا، پا توی لجن میگذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم میفهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفتهام، و آن این است که چطور کفشهایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
پودر گین آپ خوردی همین که روش عکس میوست؟ من خیلی لاغرم میخوام بخورم پس تاثیر داره؟
تاثیر که خیلییی دارع تودوهفته چاق میکنه ولی من شبا بدن درد و عرق میکردم که لباسام خیس میشد،کلیمم درد میکرد ،عوارض داره
اینا درکل دگزا توشون هس،و باعث چاقی کاذب میشه،ورم که میخوابه ولی من اونقد غذا میخوردم که یه دو سه کیلیویی اضاف کردم خیلی گشنم میکرد ساعت دوپیتزا سفارش میدادم ،یه بسته شیرینی دانمارکی روتو یروز خوردم😂