2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم پودر چهل گیاه گرفتم تاثیر داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 43020 بازدید | 149 پست
من مشکل کلیه دارم نمیتونم پی

همشون عوارضه،شیره انگورم دیابت میاره احتیاط کن

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
برامن ک ضرری نداشت دوسال دیگ نخوردم

آزمایش و چکاپ دادی ؟ من تو اشناها کسی دیدم ک سرطان کلیه گرفته دکتر هم گفته بود بخاطر پودرا و قرصا چاقیه .  اتفاقی وقتی ی سری ازمایش برا استخدامی داده بود فهمیده بودن . ایشالا ک برا شما هیچ ضرری نداشته . ولی بهتره احتیاط کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من صورتم پره و باسنم دارم ولی کمرمو سینم تختتتتتت

گین اپ سینه و کمرمنو بزرگ کرد والا الان دیگه نمیخورم ولی سینم یکم بزرگترشده😂

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
وای من حاضرم زشت شم ولی چاقم بشم

نگو، اینطوری،

من آرزومه بشم همون قلم باربی یه سابق، بخدا جو گرفته بودتم،.الان فیلملمو میبینم حسرت هیکلمو میخورم،

توی پنج سال شدم این،

سایزم ایکس اس بود، ببین من سرلاک هم خورذما اونم تاثیر داشت،

اما ازما کفتن بود، لاغر قشنگتره 😁

بخدا خسته شدم از بس شوهرم گفته لاغری 😭😭 البته همه میگن بعدم اینکه من خییییلی غذا میخورم اصلا با چ ...

خب شما ژنتیکت ظریفه

شوهرتم خیلی اشتباه میکنه هی میگه لاغری توام ازش ایراد بگیر وقتی میگه لاغری بگو خیلی دوست دارم هیکلمو همه دوستام ارزوشونه شکمشون مثل من تخت شه 

من نشیدم گین آپ حتما باید همراه ورزش باشه 

نمیدونم من که ورزش نمیکردم 

نگو، اینطوری، من آرزومه بشم همون قلم باربی یه سابق، بخدا جو گرفته بودتم،.الان فیلملمو میبینم حسرت ه ...

وای باورت نمیشه چقدر اعتماد بنفسم کم شده بخاطر حرفای اطرافیان و تیکه های فامیلای شوهر

پودر گین آپ خوردی همین که روش عکس میوست؟ من خیلی لاغرم میخوام بخورم پس تاثیر داره؟

تاثیر که خیلییی دارع تو‌دوهفته چاق میکنه ولی من شبا بدن درد و عرق میکردم که لباسام خیس میشد،کلیمم درد میکرد ،عوارض داره 

شاید برا همون ی حالت ورم داشته 

اینا درکل دگزا توشون هس،و باعث چاقی کاذب میشه،ورم که میخوابه ولی من اونقد غذا میخوردم که یه دو سه کیلیویی اضاف کردم خیلی گشنم میکرد ساعت دو‌پیتزا سفارش میدادم ،یه بسته شیرینی دانمارکی رو‌تو یروز خوردم😂

تاثیر که خیلییی دارع تو‌دوهفته چاق میکنه ولی من شبا بدن درد و عرق میکردم که لباسام خیس میشد،کلیمم در ...

من تو فکرش بودم گین آپ بگیرم تو خونه ورزش کنم 🤕 فقط گیر این بودم اصلشو از کجا پیدا کنم 🤕