2777
2789

سلام خانما کسی بچه کلاس اولی داره و کلاسای متفرقه هم ثبتنامش کرده باشه ؟

پسر من ریاضیش خوبه معلمش گفت چرتکه ثبت نامش کنیم و اینکه زبان هم خیلی دوستداره بنظرتون کدوم مفیدتره؟خواهشا راهنمایی کنید خیلی سردرگمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرتکه نبر به هیچ درد بچه نمیخوره من پسرم تو مدرسه داشتن  زبان مفیدتره وبه درد آیندشون میخوره&n ...

میشه بگی دقیقا چیه چرتکه مثلا چی یادشون میدن ممنون میشم یکم اطلاعات بدی😘

من دخترمو هم زبان البته زبان الان دو ساله می‌ره و هم شطرنج و هم نقاشی میبرم 

بستگی به کشش بچه هم داره 

خودم دوست نداشتم نقاشی ببرمش گفتم خسته میشه ولی خودش عاشق نقاشیه مجبورم کرد ببرمش 

خدارو شکر تا الان که ب درسش لطمه ای نزده ،البته من خودمم رو درسش حساسم خیلی 😬

چرتکه و شطرنج خیلی خوووووبه

به نظر من چرتکه از بعد کلاس دوم به بعد. باز اگر اصرار دارین تا تابستان صبر کنین ولی برای زبان هر چی زودر بهتر. از اونجایی که بچه نا ۹ سالکی lad مفزشه بازه زبان (( اگر درست تدریس بشه))  هر چی زودتر شروع بشه بچه مثل زبان مادر اخذش میکنه. تو خونه هم براش کارتون های تکراری زبان انگلیسی بزارین یا کتاب های تصویر دار . کلاس هم عالیه. 

زیان زوده فعلا،بذار یکم خوندن نوشتن یاد بگیره بعد به نظرم چرتکه هم تابستون ثبت نام کن،الان بهش فشار ...

ترم تابستونی میرفت چند ماه پیش خیلی دوست داشت همیشه هم میگه ثبت نامم کن

دختر من الان ترم ۶ چرتکه هست 

متاسفانه تو مدرسه جمع و تفریق هارو اصلا از روش چرتکه استفاده نمیکنه 

تصمیم دارم ترم هفت نفرستمش 

ولی زبان میره خیییلی راضی هستیم 

تازه  دختر کوچیکمم کنار آبجیش زبان یاد گرفته

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
من دخترمو هم زبان البته زبان الان دو ساله می‌ره و هم شطرنج و هم نقاشی میبرم  بستگی به کشش بچه ...

پسرم میگه هردوتارو میخوام برم تازه باشگاه هم میره بخاطر همین نمیخوام کلاسا زیاد بشه همونم دوتا هم ی ساعت ب مدرسه اش اضافه میشه و اموزش میدن 

بستگی به علاقه فرزندتان داره. پسر من خودش اکثرا کلاسهاش رو انتخاب می کنه. نمی دونم چرا دوست داره اینقدر کلاس بره. کلاس اوله و پیانو،  زبان، ژیمناستیک و کاراته میره.