یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زبان زوده،بزار کلاس دوم بخونه بعدش بفرست.ببین خودش چی علاقه داره.نقاشی،ورزش،شطرنج،چرتکه هم برای کلاس دومش خوبه.ریاضی رو راحتر یاد می گیره.جمع وتفریق رو
به نظر من چرتکه از بعد کلاس دوم به بعد. باز اگر اصرار دارین تا تابستان صبر کنین ولی برای زبان هر چی زودر بهتر. از اونجایی که بچه نا ۹ سالکی lad مفزشه بازه زبان (( اگر درست تدریس بشه)) هر چی زودتر شروع بشه بچه مثل زبان مادر اخذش میکنه. تو خونه هم براش کارتون های تکراری زبان انگلیسی بزارین یا کتاب های تصویر دار . کلاس هم عالیه.
متاسفانه تو مدرسه جمع و تفریق هارو اصلا از روش چرتکه استفاده نمیکنه
تصمیم دارم ترم هفت نفرستمش
ولی زبان میره خیییلی راضی هستیم
تازه دختر کوچیکمم کنار آبجیش زبان یاد گرفته
من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه
بستگی به علاقه فرزندتان داره. پسر من خودش اکثرا کلاسهاش رو انتخاب می کنه. نمی دونم چرا دوست داره اینقدر کلاس بره. کلاس اوله و پیانو، زبان، ژیمناستیک و کاراته میره.