2777
2789
عنوان

اینستا

74 بازدید | 13 پست

سلام 

بچه ها کسی می‌دونه اگر توی اینستا کسی بلاکت کرده باشه و اون اکانت خودتو حذف کنی و دوباره نصب کنی ،آیا میشه دوباره فالوش کرد؟

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           

نمیدونم میشه یا نه ولی به نظرم کسی که بلاک میکنه ارزش دوباره فالو کردن رو نداره

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا حذف کنی یه پیح دیگه بز ن با اون فالوش کن

من دو تا پیج داشتم .یکیشو بلاک کرد .اون یکی هم نمی دونم چرا بلاک شده!!!شاید چون بایه شماره همراه مشترک بود .شما میدونید چرا؟

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
من دوتا اکانت داشتم .یه اکانت رو بلاک کرد اون یکی هم بلاک شد .شما میدونید چرا؟

وقتی میخوای بلاک کنی ی گزینه داره ک میزنه هر حسابی با این حساب همگام سازی شده هم بلاک شه همونو زده حتما

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
من دو تا پیج داشتم .یکیشو بلاک کرد .اون یکی هم نمی دونم چرا بلاک شده!!!شاید چون بایه شماره همراه مشت ...

اکانت جدید بساز با ایمیل  

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
وقتی میخوای بلاک کنی ی گزینه داره ک میزنه هر حسابی با این حساب همگام سازی شده هم بلاک شه همونو زده ح ...

اکانت جدید بسازم با ی ایمیل جدید ،درست میشه؟یا اونم بلاک میخوره

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀           
اره میشه

من می‌خوام بسازم ولی وقتی ایمیل میزنم میگه متاسفانه نتوانستیم درخواست شما را انجام دهیم .میدونید چرا اینو میگه؟

🎀♥️لطفا لایک نکنید♥️🎀