2789

میخواستم بگم املت😑😂

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ذکر خیلی مجربہ،بیاین تاپیک تا زمانی ک 400ھزار مرتبہ ختم بشہ تاپیک بازہ و میتونید ھربار ھرتعداد ک میگید اعلام کنید

حاجت دارا بیاین الھی حاجت روا بشید

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=9964226&slug=ختم-ذکر-اللہ-الصمد&postId=265750109

من میرزاقاسمی درست کردم البته بادمجونشو آماده داشتم زود درست کردم گفتم شاید دخترم زود خورد خوابید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من تخم رو تو کاسه با چنگال میزنم نمک هم میزنم تو تابه کم کم میریزم نازک سرخ می کنم جدا هم گوجه سرخ می کنم شام ساده و سبکیه

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
ی ذره بیشتر درست کن قربون دستت مام نداریم  بیام بگیرم ازت خواهر 🙈🙈🙈

باشه اجی چ میخای بگو درست کنم برات

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

والا میترسم اسم غذا بگم تعلیق بشم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)