سلام من هفته گذشته عمل کیست کردم عملم بازه خیلی بخیه خوردم به هیچکس نگفتم عمل کردم بخاطر حرفو حدیث فقط خانواده خودم میدونن شوهرم بعد الان نامزدی داییمه منم ادمی ام تو همه مجالس وسطم حالا چکار کنم 😂😂کسی نفهمه عمل کردم
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
کیستتون چند میلیمتر بود ک عمل کردین چ نوع کیستی بود ببخشید ک سوال میکنم قصد فضولی ندارم چون خودمم ...
خواهش میکنم کیست درمویید بود برا من تو سونو گفته بود ۶ سانت ولی بعد عمل بهم گفت ۸ سانت بوده