2777
2789

کل هفته و همیشه همه جا میره من ی امروز رو میرم تدریس خصوصی میدم روزای سه شنبه فقط ساعت کلاسامون یکیه . 

من خب هرطوری تنظیم کنم ساعتمو نمیشه مثلا یه ربع زودتر بزنم بیرون ک منو برسونع و خودش بره اول ک رفتیم بیرون دیر شد من گفتم من با اسنپ میرم خودمم پولشو میدم میگه ن اصرار اصرار ک من میبرمت بعد میگه باهام حرف نزن عصبانیم و کلی منت گذاشت منم گفتم اصلا با اسنپ  میرم حق نداری شر من منت بزاری بعد هم  کلی غر زد ک من نمیرسم و دیرم و ۲۰ دقیقه دیر میرسم بعد ک منو رسوند ازش عذرخواهی کردم ک دیر میرسه

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

حالا ک کلاسم تموم شده میگم من نیم ساعت دیگ تموم میشه کلاسم میگه خب بزار ببینم برا من چقد طول میکشه . بعد ک تموم شد کلاسم گفتم اسنپ بگیر برام گفت ۱۰ دقیقه صبر کن منم فکر کردم دیگ خودش میاد دنبالم زشت بود در اموزشگاه وایمیسادم فوبیای جاهای شلوغ دارم چون هربار ی ادم مزاحم و مزخرف تو خیابون پیدا شدع که اذیت کنه در نتیجه یکمی راه رفتم هرچی پیام دادم بهش جواب نداد بعد گفت ن برگرد در اموزشگاه ک اسنپ بگیرم گفتم من دیگه دور شدم خودم بگیرم اسنپ؟میگه ن کلاسم تموم شد بعد نزدیک ۲۰ دقیقه نیم ساعت منو علاف کرده همش الان الان میام میام بعد ک اومده کلی غر ک چرا واینسادی ک اسنپ بگیرم و کلاسمو برا تو ول کردم منم سرش داد زدم و کلی دعواش کردم بعدش هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طلبکار‌میگه من میخواستم اسنپ بگیرم تو واینسادی در اموزشگاهت و تو راس میگی اره باشه ولم کن و وااای نمیدونید چقد پررو پررو منت میزاشت کلی حرف زد حوصلم نمیشه بنویسمشون . 

چیه این ازدواج؟ هر غلطی بکنی براش باز هم سرت منت میزاره و پرروئه

ببخشید ولی مگه خودت فلجی اسنپ بگیری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌