2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مامانم خدا

380 بازدید | 76 پست
سلام دوستان تروخدا بیاین بگین چیکار کنم دیگه مردم . با مامانم اینا تو یه ساختمونیم مامانم ۲۰ روزه عمل فتق دیواره شکم کرده با اینکه بخیه هاشم کشیده ولی الکی اذیت میکنه تا میفهمه میخوام برم بیرون خودشو مبزنه به غش و ضعف که منم ببرید دکتر منم شاغلم خسته ام به بچه ام‌نمیرسم همه اش تپقع بیجا داره میگه تو بیا برام دل و جسگر کباب کن تقویت شم خب بابا که هست پسرتم هست توقع داره از سرکار که میام برم بشینم اونجا اگه یه روز نرم عصرش یکاری میکنه که ببرمش دکتر همه اشم میگه تقصیر تو بود حالم بد شده . بعدم پشت سرم به این و اون میگه کی ببرتم دکتر هیچکی محلم نمیزاره دخترمم نبود حالم بهتر بود اخه این حرفه؟ یه زن داداشم دارم ماهی سالی یه بار میاد همه اش جلو من حتس اگه نباشه قربون صدقه اش میره که وای اگه بدونی مثل پروانه دورم میچرخید کاش میومدی ازش یاد میگرفتی چطوری ماساژ میداد و... جوری رفتار میکنه انگار من اژانسم و‌موظفم . چه رفتاری کنم بیخیال من بشه خسته شدم
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️
ببخشید زیاد شد گفتم همه رو تو یه پست بنویسم اذیت نشین
زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رها جان چی بگم ۶ ساله دیگه خسته شدم بخدا کم اوردم
بچه درسته وظیمه چشم به بهترین نحوم انجام میدم ولی فقط مگه من بچه اشم؟
خاتون شوهرمم بدتر از‌مامانم غر پشت غر چرا مامانت اینو گفت چرا اونو گفت
رها جان این بیچاره هم خسته شده دیگه عزیزم شاغله بچه کوچک داره مریض داری هم میکنه... استارتر عزیز چاره ای جز صبر نداری
بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒